Bodrum güzeli

Metro City’nin ortağı olan Sert ailesinin küçük oğlu Yurdal Sert, yaz aylarını Bodrum-Türkbükü’deki evinde geçiriyor.

İnşaatçı ailenin muhteşem malikanesinde ikinci eşi İvana Sert’le tatilin keyfini çıkartan Yurdal Bey, sık sık da botuyla Türkbükü koylarını gezerken ve beach’lerdeki partilerde eğlenirken görülüyor. Bu arada eşi İvana Hanım da bronz teni ve fit vücuduyla bulunduğu her ortamda dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Mutluluğu buldu

Bir dönem aşk trafiği epey hareketli olan Ralph Tezman, sonunda mutluluğu İzmirli güzel Senem Kardıçalı’da buldu. Derin Mermerci ve Gamze Dinçkök’ten evlilik hazırlıkları yaptıkları dönemde ayrılan Tezman, 4 aydır Kardıçalı’yla birlikte... Genç aşıklara önceki akşam Kuruçeşme Arena’da rastladım. Kenan Doğulu ve Hepsi grubunun konserlerini izlemeye gelmişlerdi. Konseri en önden, özel misafirlere ayrılan yerden izleyen ikilinin mutlulukları her hallerinden belliydi...

Şapkasız çıkmam

Nurettin Hasman’da son zamanlarda bir şapka takıntısı başgösterdi. Gece gündüz demiyor, her kıyafetini farklı bir şapkayla tamamlıyor. Kendisine geçtiğimiz hafta iki gece üst üste Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde konser izlerken rastladım. Her iki gecede de şapkalıydı. Sevgilisi Eda Taşpınar’ın da bu aksesuvara çok düşkün olduğunu bilenler, Nurettin Bey’in de sevgilisine özendiğini düşünmeden edemiyorlar.

Zor günler bitti

Mehpare Edin, Amerika’da gördüğü tedavi sonucunda sağlığına kavuştu. Geçtiğimiz akşam Çırağan Sarayı’ndaki bir davette rastladığım Esat-Mehpare Edin’in keyifleri yerindeydi. Üç çocuk sahibi olan Edinler, davette rastladıkları dostlarına, Mehpare Hanım kendini iyice toparladıktan sonra yeniden anne-baba olmayı istediklerini anlatıyorlardı.

Nargile keyfi

Genç sevgililerle genç kaldığını ve bu yüzden kendinden küçüklerle aşk yaşamakta sakınca görmediğini söyleyen Çiğdem Kayalı’ya önceki gece Bebek’teki Osmanlı Nargile’de rastladım. Yanında kendisinden 16 yaş küçük sevgilisi Uğur Güven de vardı. Güven’le nargile keyfi yapan Kayalı’nın neşeli tavırları dikkatimi çekti. Sevgililer, birkaç saat sonra mekandan Kayalı’nın yeni aldığı BMW otomobille ayrıldı.

Şortlu Bettina

Ünlü fotoğraf sanatçısı Mehmet Günyeli’nin "Hindistan" adlı fotoğraf sergisi, Alaçatı’daki Lavanta Restoran Marangozhane’de sanatseverlerle buluştu. İstanbul ve Antalya’da büyük ilgi gören, üçüncü durak olarak da İzmir-Alaçatı’ya taşınan serginin açılış kokteyline ünlü simalar katıldı. Geçtiğimiz ay Los Angeles’e erkek arkadaşı Adam Haggiag’ın yanına gidenBettina Hakko sergiye gelen konuklar arasındaydı.

Doğulu’yla coştular

Arena’ya kız arkadaşıyla gelen Tuğba Ünsal ayrıldığı sevgilisi Yalın’la "Barıştılar" söylentilerini "Uzun zamandır görmüyorum, barışmadık" diye cevapladı.

İstanbul’da bir Moğol

Moğol barbeküsünün Türkiye’deki tek adresi olan ve Suadiye’de hizmet veren Go Mongo, müşterilerini yazlık bahçesinde ağırlamaya devam ediyor. Mekanda, ister Go Mongo’nun masada yapılan barbeküsü Mongolian Hot Pot ile isterseniz de sağlıklı mönülerinden oluşan barbeküyle karnınızı doyurabiliyorsunuz.

Yıllara meydan okuyor

Kızı Duğçem’i geçtiğimiz ay evlendiren Heves Ekinci, düğün yorgunluğunu Bodrum tatilinde atıyor. Geçtiğimiz gün Türkbükü’ndeki Ev Beach’ten denize girerken objektife takılan Heves Hanım, seksi bikinisi ve formu ile yaşıtlarını gölgede bırakıyordu.

Yaz sıcağında ceket azabı

Yaz gecelerinde davetler erkekler için sorun olabiliyor. Hanımlar tiril tiril elbiseleriyle sıcak havaya karşı önlem alabiliyorlar ama erkekler smokin mecburiyeti olan davetlerde ecel terleri döküyorlar. Geçtiğimiz hafta Çırağan Sarayı’nda verilen bir düğün davetinde Kahraman Sadıkoğlu ile Osman Çarmıklı’ya rastladım. Sadıkoğlu şal desenli ceketi, Çarmıklı ise balık sırtı desenli ceketi ile sıcak havaya meydan okuyor gibiydi...

Avrupa’dan gelen teklifleri reddetti

Ozan Doğulu, Avrupa’nın birçok ünlü gece kulübünden dj’lik yapması için teklif almaya başladı. Yaz ayları boyunca Almanya, Hollanda, Avusturya ve İngiltere’den teklif yağan Doğulu, Türkiye’deki programının yoğunluğundan dolayı bunları geri çevirmek zorunda kaldı. Kardeşi Kenan Doğulu ile Sezen Aksu’ya konserlerinde eşlik ettiği için teklifleri şimdilik değerlendiremeyen müzisyenin tek derdi, bu yoğun tempo yüzünden sevgilisine ve arkadaşlarına vakit ayıramamak...
Yazarın Tüm Yazıları