Bir daha Milli Takım yazmam!

İyi bir hakem, ideal bir hakem az kart gösteren hakemdir.

Haberin Devamı

Eğer operasyonu zamanında yaparsan; çıbanın başını daha çıkarken yakalayıp pasifize edersen kırmızıları da az kullanırsın. Ama futbolcudan korkarsan, sen maçı idare etmeye kalktığında o seni idare etmeye kalkarsa ve sen adaleti dağıtamazsan, futbolcu futbolcuya adalet dağıtmaya kalkar. O zaman da hep beraber dağılırsınız...

NEREDE OLAY ORADA VOLKAN, EMRE VE SABRİ

NEREDE olay var orada Volkan var, Emre var, Sabri var... Bunların üçü de Milli Takım’da. Kamuoyu bıktı. Ancak menajer Okan Buruk olursa, samimi arkadaşı Emre olursa, futbolcu menajeri Ahmet Bulut olursa, bu ekibe Abdullah Avcı da dahil olursa ve bu adamlar bir daha Milli Takım’da oynarlarsa, ben milli maçları yazmama kararı alabilirim!.. Yoldaki adam “Yeter artık” diyor. Haklı da. Orası babanızın çiftliği değil. Benim ve benim gibi vatandaşların vergisiyle bu sakat işleri yapamazsınız. Olay Milli Takım’sa hesabını köküne kadar sorarım.

Haberin Devamı

MEDYADA BEŞİKTAŞ’IN HAKKI YENİYOR

BEŞİKTAŞ Kulübü’nde kavgalar, dövüşler oluyor veya Nouma bir eylem yapıyor. Federasyon Nouma’yı öldürüyor, kulüp içindeki olaylarda da futbolcular gönderiliyorlar. Mesela Ahmet Dursun ve İbrahim Üzülmez... Tribünde yaşanan coplama olayından sonra en önemli yöneticilerinden biri olan Tamer Kıran istifa ediyor. Buna da ‘Beşiktaşlı duruşu’ deniyor. Aynı olaylar Galatasaray’da, Fenerbahçe’de oluyor. Herkes aynı duruşu onlardan da bekliyor ama onlar, Beşiktaş duruşunun örneğini sergileyemiyorlar. Yani Beşiktaş’a hem yazılı basında hem görsel basında hak ettiği değer verilmiyor. Doğrusu ayıp ediliyor...

ÇİKİTA MUZ ELİNİZDE BÖYLE PATLAR İŞTE

BİR kulüp başkanı veya yöneticisi çıkacak bir şey söyleyecek... Ona inanmaya mecburuz. Çünkü o bulunduğu kulübü temsil ediyor. Fakat sen şahit olarak Samet’i gösterip “Söyle Samet” dersen, foto muhabirini çıkarıp şahitlik yaptırmaya kalkarsan, elinde muz gösteren adamla basın toplantısı yaparsan sizlere kim inanır? Sonunda ne oldu, çikita muz bomba gibi elinizde patladı!
Meireles, hakeme bir el hareketi yaptıydı. Ceza yedi, neredeyse aklandı.
Ben Meireles’in yaptığı hareketi televizyonda yaptım, RTÜK’ten ceza aldım. Hem de daha fazlasını. Bu sefer Meireles daha farklı ve iğrenç bir hareket yaptı, biz de üzerine sadece konuştuk. Şimdi bakalım Meireles’i aklayacaklar mı? Devamını daha sonra size aktarırım. Yani bizim durumumuzu...

Haberin Devamı

ÖLEN TARAFTARA BİR TAZİYE BİLE YOK

YEŞİLKÖY Havaalanı’nda olay çıkaran taraftarlar için ‘hayvan’ kelimiseni kullanmıştım. Ve RTÜK’den yine ceza yemiştim. O eyleme karışanlardan hiçbirisi hakkında bir işlem yapılmadı. Sonra gencecik bir çocuk öldü. E, o zaman ben o kelimeyi az söylemişim! Ne dersiniz?
Fenerbahçeli bir genç öldürüldü. Bu Fenerbahçe yönetiminden ne bir taziye var ne de bir açıklama. Neden? Çünkü ölen çocuk Genç Fenerbahçeli Grubu’ndanmış. Aziz Yıldırım ve yandaşlarından değilmiş!.. Kendi taraftarına karşı bu tarz hasım olan bir grubun diğer kulüplerle oturup öpüşmesi mümkün mü? Elbette değil. Görüyor musunuz bu tohumları kimlerin ektiğini? Şimdi yavaş yavaş biçiyorlar. Dünyadaki adalet bir yere kadar ama Allah’ın adaletinden kurtulma şansınız yoktur. Bakın, çok örneklerini görürsünüz.

Haberin Devamı

KORİDOR GÖRÜNTÜLERİNİ VERİN

MEIRELES bir hareket yapıyor, ne zaman biz pazar akşamı Telegol’de bu hareketi konuşmaya ve yorum yapmaya başlıyoruz, bir buçuk saat sonra ortaya görüntü çıkıyor ve oynatılıyor. Beyler! sandıkları açın, Pandora’nın Kutusu’nu açın, çektiklerinizi gösterin. Yedek kulübelerini çekin, protokol tribünlerini çekin, soyunma odası koridorlarını çekin, bunları yayınlayın neler oluyor kamuoyu görsün. Ne kadar çok saklarsanız o kadar kötüye gideriz. Şeffaf olun!..

CÜNEYT ÇAKIR’A BOL KESEDEN NOT

BİR hakem idare ettiği maçta iki tane siyah-beyaz hata yaparsa,onun notu 7.8 ile 7.9 olur. İki siyah-beyaz hata yaparsa, o hakemin notu 7.4’tür. Siyah-beyaz ne demektir? Dağlara taşlara... Ancak derbide dernek başkanı Abdurahham Arıcı, Cüneyt Çakır’a 8.3 veriyor. Yani Eboue’ye yapılan da faul değil Kuyt’a yapılan da... Maçın içindeki disiplinsizlikleri sayamadığım için yazamıyorum. Yani olayın aslı şu: Körler sağırlar birbirini ağırlar...

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ OLİMPİYAT’TA OYNAR

“ÖNÜMÜZDEKİ sezon Beşiktaş nerede oynayacak?” diye soruluyor. Fikret Orman, “Kadıköy tarafından çok Beşiktaşlı var. Fener Stadı olsa iyi olur” diyor.
Ben “zor” diyorum. Galatasaray’ın Arena’sı zeminden sorunlu. Orası da olmaz. Beşiktaş localardan para kazanmak istiyor ama siyah beyazlılar, stat yapılana kadar takımın başarısını istemeli.
Onlar için en ideali Kasımpaşa. Hem seyirci hem yakınlık hem de baskı açısından... Ancak orası da olmaz.
Çünkü Kasımpaşa kanlı bıçaklı!.. Elde var Olimpiyat. Gerisi hikaye..

Yazarın Tüm Yazıları