Bilgili’den yeni yıl partisi

Anadolu yakasındaki A’jia Hotel’de önceki gece yeni yıl partisi vardı.

Haberin Devamı

Otelin sahibi Serdar Bilgili’nin ev sahipliği yaptığı partide konuklara seçkin isimlerin tercihi olan Chivas Regal ile hazırlanan içki ve kokteyller ikram edildi. Aralarında Özlem Serter Yıldız, Arte Tahir, Ceylan Çapa ve sevgilisi Burçin Serter, Sibel ılkiz ve kızı Esra Yelkenci’nin de bulunduğu konuklar DJ Salih Saka’nın müzikleri ile eğlendi.
Serdar Bilgili davete erken saatlerde geldi. Daha sonra partiye Bilgili’nin eski sevgilisi Esin Maraşlıoğlu geldi. Geç vakitlerde ise Serdar Bey’in geçtiğimiz aylarda aşk yaşayıp ayrıldığı Selin ımer’in partiye katılmasıyla aşk trafiği karıştı.
? Cenker TEZEL

Kızına hediye aldı

Geçtiğimiz aylarda arkadaşı Türkan Uzel’in yalısında, ev sahibinin köpeği tarafından saldrıya uğrayan ve geçirdiği ameliyat sayesinde hayatta kalan Cana Sialom, geçtiğimiz gece Atıl Kutoğlu’nun Nişantaşı Bostan Sokak’taki atölyesindeydi.
Ünlü modacının yeni yıl için verdiği davete katılan Cana Hanım, kızı Selin Billi’ye yeni yıl hediyesi olarak bir hırka aldı.
Cana Sialom’un üzücü kazanın izlerini atlatmış olduğu dikkat çekti.
Sialom, yeni yılda dostlarına sağlık ve mutluluk mesajları verdi.

Big Chefs’de yılbaşı

Haberin Devamı

Gamze Cizreli ve YKM’nin sahibi Saruhan Tan’ın ortak oldukları Big Chefs adlı restoran zincirleri yılbaşında da konuklarına hizmet verecek. Gamze Cizreli ve Saruhan Tan, Ankara’dan sonra ıstanbul Tünel ve Etiler’de açtıkları Big Chefs adlı restoran zincirlerinin yılbaşı gecesi kaliteli hizmet ve servis anlayışı ile konuklarına unutulmaz bir gece yaşatacaklarını söylüyor.

Sirkte eğlence

ızzet Çapa’nın sahibi olduğu Çapamarka grubu Küçük Çiftlik parkının içindeki Di Madrid sirkiyle birlikte parti düzenliyor. Çapamarka grubu, sirk çadırında kurulacak olan üç ayrı sahne, ses, ışık kuleleri ve dev barkovizyonlarla 600 kişilik bir partiye ev sahipliği yapacak.
28 Aralık gecesi yapılacak partide Drag Queen show’ları, Al Jamal dansözleri ve yurtdışından özel olarak getirilecek revü ve dans ekibi yer alacaklar.

Yeni yıl modelleri

Modacı ıdil Tarzi, Nişantaşı Artisan mağazası için hazırladığı “Resort 2010” koleksiyonunu önceki gün özel bir davetle tanıttı. Neşe Sert, Sıdıka Atalay, Begüm Karamahmutoğlu ve Burcu Hanif gibi sosyal hayatın tanınmış isimlerinin de katıldığı davette, dostları Tarzi’yi koleksiyonundan ötürü tebrik ettiler.

Tuvana dostlarıyla

Haberin Devamı

1999 yılında Nişantaşı Abdi ıpekçi Caddesi’nde Tuvana Büyükçınar, Selim Demir, Çipe Demir ve Ayşe Ataklı tarafından kurulan; adını bulunduğu caddenin baş harfi ve apartmanın numarasından alan A46’nın kuruluşunun 10. yılı geçtiğimiz gece özel bir davetle kutlandı. Tuvana Hanım’ın dostu Azade Balkaner’in de katıldığı davette, yeni yıl tasarımlar ve yeni ürünler de konukların beğenisine sunuldu.

D’lara ile özel hissettirin

Dilara Tahincioğlu Sel ve Berna Halaçoğlu’nun 2003 yılında açtığı D’lara Chocolate, hediyenin tek adresi olmaya devam ediyor. Hem kişisel hem de kurumsal her türlü talebi karşılayan D’lara ayrıca kişiye özel tasarımlar yapıyor. Senenin son günlerinde yaşanan keyifli alışveriş telaşında Etiler’deki D’lara uğramayı unutmayın derim.

Kanyon’da konser

Haberin Devamı

Fatih Erkoç solistliğindeki 34 kişilik Senfoni Orkestrası yarın Kanyon Alışveriş Merkezi’nde konser verecek. 18.00-20.00 saatleri arasında gerçekleşecek konserde Fatih Erkoç ve Senfoni Orkestrası, yılbaşına özel repertuvarları ile yeni yıl heyecanını Kanyon misafirleriyle paylaşacak.

Yazarın Tüm Yazıları