Beşiktaş'ta işler iyi gitmiyor

Ligde Eskişehir ve ardından Gençlerbirliği ile oynanan maçlarda 4 puan kaybetti. Kupada Medical Park Antalyaspor'a elendi.

Haberin Devamı

Fernandes'in yokluğunda Beşiktaş büyük sıkıntı yaşıyor. Başkent deplasmanında cezalı olan Oğuzhan'ın yokluğuda dünkü maçın tuzu, biberiydi.

Geriye düşmesine rağmen bulduğu golle eşitliği sağlayan Kara Kartal, girdiği birçok gol poziyondan da yararlanamadı. Almeida çok istekli ve arzulu oynamasına rağmen net 3 gol kaçırdı. Gecenin hem iyisi hem de kötüsü oldu.  Samet Aybaba'nın ısrarla forvet arayışı bundandır. Ama Beşiktaş'ta tek aksayan yer forvet değil. Orta sahada Fernandes olmadığında az çok onun yerini alabilecek bir oyuncu mutlaka yedek kulübesinde de olsa alınmalıdır. Veli ile olmuyor ve Uğur'u direk kesecek bir oyuncu mutlaka transfer edilmeli.

Olcay gol atmasına rağmen o bildiğimiz veya alıştığımız Olcay değil. Uğur her zamanki gibi bal yapmayan arı. Defansın aksayan yarasıdır kendisi. Hurşut dün gece Uğur'u mahvetti. İkili mücadelelerin hepsinin galibi Hurşut oldu. Bu Uğur ile başımız belada.

Haberin Devamı

Dün akşam Ankara 19 Mayıs Stadyum'unda neredeyse işkence vardı. Maç başladığında dışarıda halen bekleyen binlerce taraftar vardı. 2013'e geldik ama aşamadığımız halen bir sürü durum sözkonusu. Bir kendini bilmez stad görevlisinin eline her türlü yetki verilmiş. Tek türnikeden 5000 civarında taraftar almaya kalkıyor. Resmen Çin işkencesi. Ankara'nın soğunu da düşünecek olursanız dün akşam malesef taraftarlar perişan oldular. Dışarıda bekleyenler devamlı "Yönetim uyuma taraftara sahip çık" diye bağırdılar ama malesef yönetimden tık yok. Maçın bitiminden sonrada eziyet devam etti. Stad kapısı yaklaşık yarım saat sonra Beşiktaş'lı taraftarlar için açıldı. Orada bulunan çocuklar ve bayanlar varken böyle bir uygulamayı aklım almıyor. Dün akşam maçta olan birçok taraftar bugün grip. Sn. Cavcav inşallah bu konu ile ilgilenir. Bu arada Gençlerbirliği taraftarını da kutlamak istiyorum. Her hangi bir olaya karışmadan maçlarını izleyip ayrıldır. Küfür dahi etmediler.

Haftaya oynanacak ligin son maçı yine oldukça önemli. Beşiktaş son 2 maçını kazanabilseydi oldukça rahatlayacaktı. Maç yine cuma günü. İstanbul'un mesai trafiği ve kış ayı şartları düşünüldüğünde maça ilginin ne kadar olabileceği merak konusu. Ya koştura koştura maça gelecekler ya da evlerinde oturup televizyon karşısına geçecekler. Lig bitti ve biz daha bir tek cumartesi günü sahamızda oynamadık. Yazıklar olsun bu oyunu kuranlara. Yazıklar olsun bu oyuna alet olanlara ve ses çıkarmayanlara.

Yazarın Tüm Yazıları