Bebek şenlendi

Önceki gün hava sıcaklığının 20 dereceye yaklaşması, ıstanbul’un elitlerini Bebek’te bir araya getirdi.

Haberin Devamı

İşte ünlülerin gözdesi haline gelen semtten renkli manzaralar...
Cenker TEZEL

Telaşlı

Yonca Ebuzziya da güneşli havayı görünce kendini Bebek sahiline atan isimler arasındaydı. Uzun süre cep telefonuyla konuşan Yonca Hanım, telaşlı görünüyordu...

Gündüz şıklığı

Lucca Bar’a giden Serra Tokar, burada arkadaşları Dilara Endican ve Kaya Ersu ile karşılaştı. Serra Hanım, ünlü bir modaevinin 2010 ilkbahar koleksiyonuna ait elbisesiyle çok şık görünüyordu...

Ferrari’li Ferrari

Beşiktaşlı defans oyuncusu Matteo Ferrari de Bebek’teydi. Futbolcu, beyaz renkteki Ferrari’si ile güzel havanın tadını çıkardı.

Fotoğrafladı

Biricik Suden aile dostlarıyla Bebek’te buluştu. Biricik Hanım, gruptaki bebeğin bol
bol fotoğrafını çekti.

Özlemiş

Derin Mermerci, ablası Yosun Reza’nın çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle iki aydır New York’taydı. Geçtiğimiz hafta ıstanbul’a dönen Derin Hanım, önceki gün erkek arkadaşı Tolga Egemen’le Bebek’e gitti...

Fal baktı

Haberin Devamı

ışletmeciliğini yaptığı ıstinye Park’taki Bej Cafe’nin birinci yılını özel bir partiyle kutlayan Lal Dedeoğlu, bir arkadaşıyla Bebek Kahve’de buluştu. Dedeoğlu, arkadaşının falına da baktı.

Oğluyla gezmede

Doluca şarapları’nın patroniçesi Sibel Kutman’la önceki gün Bebek’te karşılaştım. Güneşli havayı fırsat bilen Sibel Hanım, iki yaşındaki oğlu Baran’la gezmeye çıkmıştı. Anne-oğul, güzel havanın tadını birlikte çıkardı.

Kayak keyfi

Avrupa Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Talip Emiroğlu, geçtiğimiz hafta sonu ailesiyle birlikte Uludağ’daydı. Kayak yapan aile iki günlüğüne geldikleri Uludağ’ı çok beğendiklerini söyledi.

30 yıllık şamdan taşınıyor
ıstanbul’un en ünlü gece kulüplerinden şamdan, 30 yıldır hizmet verdiği Etiler’deki binasından taşınıyor.
şamdan’ın sahibi Mehmet Tuna, bahçe içindeki üç katlı binanın sahibi kirayı artırmak isteyince yeni mekân aramaya başlamış.
Boşalacak binanın sahibi ise emlak-
çılar vasıtasıyla, şişhane’de açtıkları Public ile adlarından söz ettiren Ayşe-Taner Kucuroğlu çiftine teklif götürmüş.
Public demişken, bu mekânla ilgili bir gelişmeyi de duyurayım. Kucuroğlu çifti, Erol ve Varol Kaynar kardeşler ile el sıkıştı. Public artık yaz aylarında Sortie’nin içinde hizmet verecek...

Sohbet zamanı

Haberin Devamı

Bebek’teki Lucca Bar’ın samimi ortamı, iki farklı masada oturan isimleri yan yana getirdi. Zeynep Tokuş’tan geçtiğimiz yıl boşanan jinekolog Alp Nuhoğlu, arkadaşlarıyla kahvaltı eden Sibel ılkiz’le bir araya geldi. ılkiz ve Nuhoğlu’nun sohbetleri dakikalarca sürdü...

Mina ve Merve her şeyim
Nurettin Hasman, 52’nci yaş gününü önceki akşam Kuruçeşme’deki El Beso’da kutladı. Indra-Adnan Taşpınar’ın sahibi olduğu mekândaki kutlamaya, Tuğba Peksayar, Pelin Akad, Emek Külür, Melisa Çakarlar, Gülden-Galip Bilgin, şebnem Işık, Sermet Severöz, Yurdal-Ivana Sert, Leyla Bilginel, Ethem Postacı, Melis Murathanoğlu da katıldı. Doğum günü pastasını ikiz kızları Mina ve Merve ile kesen Nurettin Hasman, kızlarını her şeyden çok sevdiğini söyledi ve “Onlar benim her şeyim” dedi.

Haberin Devamı

Hollywood ünlülerinin seçimi Türkiye’de
1923 yılında kurulan spor giyim markası Hummel, Türkiye pazarına da girdi... Hummel, son dönemde özellikle ayakkabıları ile fenomen haline geldi. Markayı ülkemize getiren ise Akbulut Tekstil’in ortakları Kazım ve Zeynel Akbulut ile Deniz Erda oldu. Geçtiğimiz gün ülkemizde yapılan tanıtım toplantısına, Hummel satış direktörü Olav Funderud de katıldı.

Saçlar ağardı

Fuji Film’in Türkiye mümessili Mehmet Garan, geçtiğimiz ay 19 yıllık eşi Zeynep Hanım’dan resmen boşanmıştı. Evliliği tek celsede bitiren Mehmet Bey’e önceki gün Bebek’te rastladım. Dostlarıyla uzun süre sohbet etti, daha sonra semtten ayrıldı. Bu arada uzattığı saçlarının iyice beyazladığı
dikkatimi çekti...

Rumeli Geceleri başladı

Haberin Devamı

Mövenpick Hotel ıstanbul’daki “Buzuki Orhan ile Rumeli Geceleri”nin ilki, geçtiğimiz cuma günü gerçekleşti. Geceye, elit isimler büyük ilgi gösterdi. Oktay-Deniz Malkoç, Neslihan-Ahmet Kozanoğlu, ünlü avukat Okan Fenercioğlu ve eşi Nuray Hanım’ın da aralarında bulunduğu seçkin simalar, Gül Ergi’nin organize ettiği, Yunan şefin servis yaptığı gecede Buzuki Orhan ve ekibiyle eğlendi.

Quick China’ya danışman oldu
Aydın Samanlı, eşi Ruhsim Hanım’la birlikte danışmanlık şirketi kurdu. Otel, restoran ve kulüp işletmelerine danışmanlık hizmeti veren Samanlı çifti, son olarak Nişantaşı’ndaki Quick China’yı müşterileri arasına kattı. Berna-Mesut Yılmaz çiftinin oğulları Hasan ve Yavuz Yılmaz’ın da ortakları arasında olduğu Quick China’nın danışmanlığını üstlenen Ruhsim-Aydın Samanlı, yoğun bir tempoda çalıştıklarını söylüyor.

Yazarın Tüm Yazıları