Bayramı Güney Amerika’da geçirdiler

Murat Dedeman, Türkmenistan’daki şirketlerinde çalışan 25 yaşındaki bir güzele gönlünü kaptırınca, 25 yıllık eşi Şenver Hanım’dan boşanmıştı.

Yaklaşık üç yıldır birlikte olduğu genç kız için Şişli’deki Elite rezidansta bir de daire tutan Dedeman’ın aşkı doludizgin sürüyor. Geçtiğimiz yıl ŞekerBayramı’nda Prag’a giden çift, KurbanBayramı’nda da GüneyAmerika’ya giderek ayrıldıkları yönündeki dedikodulara da böylece yanıt vermiş oldu.

Gece kulübü yerine film galası

Adnan-Begüm Şen çiftini eskisi gibi gece kulüplerinde görmek zor. Şen çifti, şimdilerde daha çok film galalarında ortaya çıkıyor. İkili, geçtiğimiz hafta da Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeki sinemada düzenlenen "Maskeli Beşler İntikam Peşinde" filminin devamı olan "Maskeli Beşler Irak" filminin galasındaydı. Filmin yapımcısı Murat Akdilek’in eşi Sitare Hanım’ın yakın arkadaşı olan Begüm Şen, eşi Adnan Bey’le galaya katıldı.

Çalışma zamanı

Geçtiğimiz yılın iki ayını Amerika’da, üç ayını Fransa’da geçiren Gül Ergi, geçtiğimiz ay Sapanca’daki Richmond Nua Wellness Spa’daydı. Gül Hanım, bir hafta burada kalarak Banu Can’ın uyguladığı programla yenilendi. Bu arada, haftalık bir sosyete-magazin dergisi tarafından, derginin cemiyet editörü olması için teklif götürülen Gül Hanım’ın, bu teklife olumlu yanıt verdiğini öğrendim.

Deniz STNBL’da

Nişantaşı’nda açılan STNBL, haftanın beş günü gerçekleştirdiği birbirinden eğlenceli gecelerine bir yenisini daha ekliyor. Mekanda salı günleri düzenlenen canlı performansta yarın akşam Deniz Seki sahneye çıkacak. Seki, iki haftada bir salı geceleri kış sezonu boyunca STNBL’da...

Tunuslu 41 oldu

Zeynep Tunuslu, önceki gece Bebek’teki Lucca restoran-bar da doğum gününü kutladı. Öğlen saatlerinde oğlu Uzay Heparı’yla birlikte vakit geçiren Tunuslu’nun, 41’inci doğum günü partisinde, arkadaşları Esin Maraşlıoğlu ve Armağan Çağlayan da vardı. Kendinin diktiği elbiseyle dikkat çeken Tunuslu, o gece de içki limitinde sınır tanımadı.

Yeniden birlikteler

Esin Maraşlıoğlu eski sevgilisi Serdar Bilgili ile yeniden aşk yaşamaya başladı. Esin Hanım’ın Metin Mızraklı’dan olan kızı Melissa Mızraklı’da geçtiğimiz yıllarda büyük aşk yaşadığı Gökmen Gökbakan’la yeniden birlikte. Haftasonu’nu Gökmen Gökbakan’la geçiren Melissa Mızraklı, arkadaşlarına Gökmen’den bir türlü vazgeçemediğini söylüyormuş.

Şamdan müdavimi oldu

Özlem Yıldız, Sinan Serter’le evlendikten sonra sık sık Etiler Şamdan’a gider oldu. Sinan Serter ise zaten mekandan çıkmaz, bekar arkadaşlarıyla burada eğlenirdi. Genç çift, önceki akşam da mekandaydı. İçeride Metin Özülkü ve Yeliz’le aynı masayı paylaşan çift, geç olmadan evlerinin yolunu tuttu.

Antik’e 25’inci yılında özel pul

Antik AŞ’nin 25. yılı nedeniyle, PTT Genel Müdürlüğü tarafından basılan iki farklı seri pul, tedavüle çıktı. İsimlere özel zarflar da hazırlatan Antik AŞ’nin sahibi Turgay Artam, 25. yıl pullarının PTT merkezlerinde satışa sunulduğunu söyledi.

Yarın açılıyor

Sağlıklı yaşam merkezi Diet Coach Paris, Life Coach Paris ile birleşerek, yepyeni bir merkezle daha kapsamlı bir hizmet vermeye hazırlanıyor. Sağlıklı beslenme, hızlı-kalıcı kilo verme ve güzellik konularında hizmet veren merkez, şimdi bireysel ve kurumsal koçluk hizmeti de sunarak Coaching Center Paris adını aldı. Merkezin yarınki açılışına Paris’ten gelen diyetisyen Maria Rose Koro da katılacak.
Yazarın Tüm Yazıları