Başkan’ın kızı 1 yaşında

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile Fani Aysal’ın küçük kızları Alin 1 yaşına bastı.

Haberin Devamı

Alin’in doğum günü, Sitare Akdilek’in sahibi olduğu, Levent’teki Party Kids’te kutlandı. Kutlamaya Galatasaraylı yönetici ve futbolcuların eşleri de katıldı. Aysal çifti, çocuklarıyla birlikte doğum günü pastasının mumlarını söndürdü. Mickey Mouse konseptli parti, kostümlü animatörlerin şovlarıyla renklendi./images/100/0x0/55eaa4fff018fbb8f88d80a5

Pazar eğlencesi

Ocak ayında Alpay’la başlayan, şubatta Nükhet Duru, martta da Nil Burak’la devam eden “Timeless Moments” etkinliğinin bu ayki yıldızı Selçuk Ural. Sanatçı, yarın gece Frankie İstanbul’da sahneye çıkacak. Sahne ve albüm çalışmalarının yanı sıra DJ performansıyla da adından söz ettiren Serhan Sokulgan da yarın akşam Catz Bebek’te olacak.

Haberin Devamı

Tatilin adresi

Fethiye’deki Hillside Beach Club, yaz sezonunu 19 Nisan’da yeniliklerle açıyor. Türkiye’deki ilk resmi su kayağı ve wakeboard okulunun bulunduğu Hillside Beach Club, Dünya Wakeboard Şampiyonu Shawn Watson ve dünyanın en iyi su kayağı şov ekibi Stars of Florida’nın kurucusu Don Buffa ile ekibini ağırlayacak, tatilciler de dünyaca ünlü eğitmenlerin gösterilerini izleyip onlardan ders alma imkanı bulacak. Tatilde eğlence ve sporu iç içe yaşamak istiyorsanız, yerinizi şimdiden ayırtın!

Hamama girip terleyecekler

25 farklı ülkede 600’den fazla spor kulübü bulunan Mike Balfour tarafından kurulan Jatomi Luxury Fitness&SPA, yeni şubesini Maçka Residences’da açtı. Hello dergisinin işbirliğiyle gerçekleşen, Jatomi CEO’su Giles Dean’in ev sahipliği yaptığı açılış davetine iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Yağmur Ünal’ın sevgilisi Benjamin Carrington’la geldiği davete Ayhan Sicimoğlu müzikleriyle renk kattı. Açılışta tüm konuklara içinde hamam ve masaj paketi olan hediyeler verildi.

Bebek’te eğlence trafiği

İstanbul’un en popüler buluşma adreslerinden Bebek’teki Lucca’ya, yine en popüler semtlerden Nişantaşı’ndan rakip geliyor. Emre Ergani, Nişantaşı’nın mahalle barı Biber’in yazlık şubesini bugün Lucca’nın karşı kaldırımındaki Poseidon’da açıyor.
Sabah saatlerinden gece yarısına kadar hizmet veren Lucca’nın sahibi Cem Mirap ile Boğaz manzarasıyla dikkat çeken Biber’in sahibi Emre Ergani’nin rekabetinde kazanan taraf kim olur bilinmez ama kesin olan bir şey var; o da Lucca ile Biber arasında mekik dokuyacak müdavimler nedeniyle Boğaz trafiğinin daha da tıkanacağı...

Yazarın Tüm Yazıları