Atkılı kamuflaj

Belkis-Erdal Aksoy çiftinin oğulları ve Aksoy Grubu Enerji Bölümü’nün patronu Batu Aksoy, üç yıl boyunca birlikte olduğu Ayşe Çavuşoğlu’ndan ayrıldıktan sonra Neslişah Alkoçlar’la evlenmişti. Ancak evlilikleri uzun ömürlü olmayan çift bir yıl sonra boşanmıştı.

Haberin Devamı

Atkılı kamuflaj
Ayrılık sonrası Zeynep Okul’la ilişkisi evliliğin eşiğinden dönen Aksoy, önceki gün sarışın bir güzelle görüntülendi. Beyoğlu’ndaki 45’lik adlı mekandan sevgilisiyle el ele çıkan Aksoy, gazetecileri fark edince devreye arkadaşı girdi. Gazetecileri yanıltmaya çalışan sevgililer araçlarına binerken, Batu Aksoy’un arkadaşı bu kez de atkısıyla görüntü alınmasını engellemeye çalıştı.

Ekolojik spa

Antalya Belek’teki Cornelia De Luxe Resort Otel ve Cornelia Diamond Golf Resort Spa, İsveç çıkışlı Amerikan markası Sjal ile işbirliği yaptı. Cornelia De Luxe Resort Otel bünyesinde ‘ekolojik spa’yı hayata geçiren grup, Crassula Eco Spa adıyla hizmet vermeye başladı.

Haberin Devamı


Her yerde kar var

Kış sezonunun açılmasıyla Uludağ ve Kartalkaya gibi gözde tatil merkezleri de dolup taşmaya başladı. Süreyya Yalçın ve sevgilisi Tugay Gökkaya ile Yurdal Sert ve oğlu Ateş Sert’in de aralarında olduğu ünlü isimler, geçen hafta sonu Kartalkaya’daydı.

Milli kayakçı olacak

Yüksel İnşaat’ın patronlarından Yurdal Sert, hafta sonunu 6 yaşındaki oğlu Ateş’le Kaya Palazzo’da geçirdi. Oğlunun çok iyi kayak yaptığını söyleyen Yurdal Sert, “Ateş’in büyüyünce milli kayakçı olmasını çok isterim” dedi.

Bitmeyen balayı

Süreyya Yalçın ile sevgilisi Tugay Gökkaya, yılbaşı tatili için geldikleri Kartalka-ya’daki Kaya Palazzo’da tatili bir hafta uzattı. Çift, önceki gün romantik yürüyüşler yapmayı tercih etti.

Kral ve kraliçeler

Düzenledikleri Richie Rich adlı partilerle adlarından söz ettiren Mert Vidinli ve Çağla Gürsoy, “Kings & Queens” adını verdikleri yeni parti serilerine bugün başlıyor. Yeni seri partiler, her salı W Lounge’da yapılacak.

Yazarın Tüm Yazıları