Aslan avı

Ligin son derbisinde gülen Beşiktaş oldu. Beşiktaş ezeli rakibi Galatasaray' ı Aurelio ve Simao'nun golleriyle 2-0 yendi.

Haberin Devamı

Kimine göre gazozuna, kime göre de öylesine bir derbiydi. Bana göre de en az 100 yıllık bir rekabetti. Kazanmak ne durumda olursa olsun güzeldir.

 

Maçı Beşiktaş, Galatasaray' a göre daha fazla istedi ve hak etti. İlk yarı her ne kadar mücadele içinde geçse de ikinci yarı Beşiktaş toparlandı ve daha iyi organize oldu. Geldiği günden beri ilk defa Aurelio'nun iyi bir maç çıkardığını söyleyebilirim. Ah birde bu takımda Necip ve Ernst olsaydı.

 

Futbolcular oyun oynamak istediğinde hakemlik bir şey olmuyor. İki tarafta son derece centilmence mücadele ettiler. Uzun zamandır bu kadar centilmenlik içerisinde geçen bir derbi izlememiştim. Hatta ve hatta rakip takımın kaptanı Arda'yı Beşiktaş tribünlerinin çağırıp alkışlaması bir başkaydı.

 

Haberin Devamı

Guti ve Arda bu takımlardan gitmişler. Galatasaray' da dün sahaya çıkan hiçbir oyuncuyu beğenmedim. Amaçsızca çıkmışlar ve bitse de gitsek havasındalar. Onlara yakıştıramadım. Taraftarlarını üzmeye devam ediyorlar. Gelecek yönetime çok iş düşüyor. Galatasaray' ın aman aman bir gol pozisyonu bile olmadı. Dün sahaya çıkan aslan evcilleşmişti. Beşiktaş kalitesini ortaya koydu ve maçı kazandı. İstediği ve kazandığı için Beşiktaş' ı kutluyorum.

 

1 Mayıs işçinin ve emekçinin bayramı. Tüm emekçilerin bayramı kutlu olsun.

 

Beşiktaş yönetimine sesleniyorum. 2008 dünya artistik bilardo şampiyonu, 2010 dünya artistik bilardo ikincisi Hacı Arap Yaman. Bu kişi koyu bir Beşiktaşlı. Amatör branşlarda lütfen desteğinizi artırın. Böyle yetenekli insanları bünyenize almanız gerekiyor, benden söylemesi. Bu galibiyeti Sn. Hacı Arap Yaman' a armağan ediyor ve kendisine başarılar diliyorum.

 

 

Haberin Devamı

BEĞENDİM

Beşiktaş'ın kazanma isteğini

 

BEĞENMEDİM

Guti ve Galatasaray'ın mücadelesini

 

DİKKAT

Önümüzde ki hafta oynanacak Bursaspor maçı

Yazarın Tüm Yazıları