Asla pes etme

UĞUR kontra attı, Necati vurdu.. Hepsi bu kadar sonra Galatasaray durdu. Vestel Manisa, "hakimiyet benim" dedi.

Takım halinde tezgahı Galatasaray alanına serdi. Futbol adına tüm varyasyonları yaptı. Galatasaray’ın orta sahası kaybolup giderken, Ilic şaşkın bakışlar içinde, Vestel’i izledi. Gerets de kementi atıp Ilic’e, "Yanıma gel, yanı başıma" dedi ve oyundan çıkardı.

Vestel, "Düğümü çözemezsiniz" dercesine takım halinde Galatasaray’ın üstüne gitti. G.Saray’da kendi alanına yerleşip kaldı. Rakip, üstelik G.Saray’ın yarı alanında üst üste pas yaparak gol atıyor sarı kırmızılı takımın tüm hatları Manisa’yı seyrediyor. Nerede hatlar arasındaki bağlantı?

"Vestel oynuyor, Galatasaray izliyor" derken, Ilic’in yerine giren aslan Volkan öyle bir vurdu ki, takımına hayat öpücüğü verdi. Vestel’e kiralık olarak giden Arda, küçüklüğünden beri beraber oynadığı genç Aydın’ı çok iyi bildiği için onu iyi marke etti. Aydın’ın yapacaklarını yaptırmadı. Sadece Aydın’ı mı? Hasan Şaş’ı da oynattırmadı. Arda’nın harika oyununu gören Galatasaray teknik ekibinin, "Arda’yı keşke takımda tutsaydık" diye düşündüklerine imenim. Ama Arda iyi bir takıma gitti. Hazır olursa Galatasaray’a hizmet eder.

Kazanma arzusu

İkinci yarı ile birlikte Galatasaray düzelir gibi oldu. Ama yine oyunun hakimi Vestel’di. Yenik duruma düştükleri zaman asla pes etmediler. Beraberliği sağladılar, galibiyeti ararken Song öyle bir vurdu ki, tam vurdu.

Galatasaray, zaten şampiyonluğu kovalıyor. Artık Heinz’i, ve Ilic’i düşünmemeli. Elindeki yerli mallara dönmeli. Yedekler de dahil. Ferhat günden güne yükselişte, sıfır hata ile oynadı ve oynayacak da.

Uzun zamandır böyle zevkli ve heyecanlı bir maç izlememiştim. Dün iki takım da bunu sahneye koydu. Her iki takımı da kutlamak gerekir. Vestel pes etmedi, Galatasaray da yılmadı. Goller de güzeldi, tüm hareketler de.. Şampiyonluğa oynuyorsan oyunu hiçbir zaman bırakmayacaksın. Galatasaray da bırakmadı. Kazanmak arzusundaydı ve kazandı.
Yazarın Tüm Yazıları