Arnettler’de ikinci evlat şoku

ABD ıstanbul eski Başkonsolosu David Arnett ve eşi Vivi Arnett geçtiğimiz hafta ikinci kez evlat kaybı yaşadı.

Haberin Devamı

3 yıl önce ıstanbul’da görevdeyken David Arnett ve eşi Vivi Hanım, kızları Heather’i kaybetmişti. Helikopter pilotu olan kızları Heather, görevli olduğu Hamburg’ta ölü bulunmuştu. Vivi-David Arnett çiftinin geçtiğimiz hafta ise oğulları Nathan New York’ta ölü bulundu. Duyduklarım üzerine Arnett çiftinin ıstanbul’daki kadim dostlarından olan Ebru Sanver’i aradım. Sanver olayı doğruladı. Geçtiğimiz hafta Vivi Arnett’den aldığı mail’le olayı öğrendiğini, ardından telefonla konuştuğu Arnett çiftinin çok üzgün olduklarını söyledi.

50. Yıl Fazıl Say ile kutlanıyor

Kültür Koleji 50. yılını sanat etkinlikleriyle kutlamaya devam ediyor. Kutlamalar kapsamında bu kez sahne alacak olan isim, dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say. 23 şubat gecesi, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek konserde Fazıl Say’a Moldovyalı keman virtüözü Patricia Kopatchinskaja eşlik edecek. Kültür Koleji’nin sahibi Gül-Fahamettin Akıngüç çifti, Bach ve Gershwin’den çeşitli eserleri seslendirecek olan Fazıl Say’ın, Ravel, Bartok, Manuel de Falla’nın eserlerini de Kopatchinskaja ile birlikte yorumlayacaklarını söyledi.

Elmadağ’ın müdavimi

Haberin Devamı

Güler Yiğit, önceki gün ıstinye Park’taydı. Ünlü mücevher mağazalarını dolaşan Yiğit, hayat arkadaşı Halil Değer’le birlikte o gece dostlarını Taksim’de yeni açılan Elmadağ Meyhanesi’nde ağırlayacağını söyledi.

Kızım yanımdaydı

Modacı Esin Maraşlı-oğlu’nun geçtiğimiz hafta doğum gününü Londra’da Bentley Otel’de tek başına kutladığını yazmıştım. Bu haber üzerine Maraşoğlu telefonla aradı. Doğum gününde yalnız olmadığını, Londra’da eğitimini sürdüren kızı Melissa Mızraklı ve dostları Nihat Odabaşı’nın da aralarında bulunduğu arkadaş grubuyla şehrin ünlü gece kulüplerinde yeni yaşına girdiğini belirtti.

Güney Afrika yolcusu

Ünlü organizatör ve yapımcı Besim Kazado, önümüzdeki hafta Güney Afrika’ya gideceğini söyledi. Güney Afrika’da yaşayan Yüksel Uzel’i evinde ziyaret edeceğini söyleyen Kazado, “ıyi bir tatil olacak” dedi.

Boşanmayı kutladılar

Tuba Ünsal’ın 5 aydır flört ettiği Murat Pilevneli üç gün önce, 4 yıllık eşi Ebru Algım’dan resmen boşandı. Ünsal ve Pilevneli’ye önceki gün Nişantaşı’nda rastladım. Birlikte yedikleri akşam yemeğinden dönen çift, Murat Pilevneli’nin evine girdi.

Pavyonu sevdiler

Haberin Devamı

Cenk Eren’in sahneye çıktığı Etiler’deki My Pavyon’un önceki gece konukları arasında Özlem Yıldız ve eşi Sinan Serter de vardı. Çift, Eren’in sıkı bir fanatiği olduklarını, nerede sahneye çıkarsa izlemeye mutlaka gittiklerini belirtti.

Sanchez Club360’da

Grammy ödüllü DJ Roger Sanchez, bu gece Club360’da çalacak. Mekanın sahipleri, “2010 yılının en özel organizasyonlarından biri olacak. Sanchez’in performansı ıstanbul’u sallayacak” diye konuştu.

Bej 1 yaşında

Lal Dedeoğlu’nun işletmeciliğini üstlendiği, ıstinye Park’taki Bej Cafe, önceki gece verilen bir davet ile 1’nci yaşını kutladı. Aralarında Meltem Cumbul, Okan-şirin Bayülgen, Ebru Akel-Abdullah Oğuz, Serra Tokar ve Nurettin Hasman gibi sanat ve sosyal hayatın tanınmış isimlerinin de bulunduğu davetlilerin katıldığı parti gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Partiye Yaşar Gaga’yla kol kola gelen oyuncu Meltem Cumbul, parti bitimine kadar bol bol dans etti.
Partiye tek başına gelen Serra Tokar’ı mekanı terk ederken Tahsin Çiftkurt yolcu etti. Serra Hanım’ın arkadaşı Aslı Çetiner’in eski eşi olan Tahsin Bey, Tokar’a arabasına kadar eşlik etti. Partiye tek başına katılan Nurettin Hasman’la ise arkadaşı Emine Tuksavun yakından ilgilendi.

Caneroğlu’nun alışveriş turu

Haberin Devamı

Gerç oyuncu Hale Caneroğlu, önceki gün ıstinye Park’a geldi. Caneroğlu, bir ayakkabı mağazasında uzun süre ayakkabı denedi. Mağaza çıkışı gazetecileri fark eden Caneroğlu hızla oradan uzaklaştı.

 

Yazarın Tüm Yazıları