Anlık kararlar ön planda

Bugün ani istek veya tepkilerimizi kontrol etmemizde fayda var.

Haberin Devamı

Aksi takdirde bir saniyede ortaya çıkan ani kararlarımız veya telefonlarımız uzun süreli ziyaretçiler, yüksek meblağlı krediler, altından kalkamayacağımız iş veya bol sıfırlı borçlar olarak gündemimize gelebilir.
Tam da kış yaklaşırken, kaz tüyü montunuzu arkadaşınıza ödünç vermenin hiç de doğru bir karar olmadığını anlamak için beni okumaya ihtiyaç duyabileceğiniz bir gün.
Hepinize keyifli günler...

Günlük Burç Yorumları

Koç
Daha uygulanabilir konulara yönelmenizde fayda var. Pratik olmak isteyeceğiniz bir gün.

Boğa
Karşınızdaki kişiler söylediklerinizi hemen anlamayabilirler. Ancak, neden bahsettiğinizin farkında olmadığınızı da düşünmüyorlar. Korkmayın!

İkizler
Dramatik gösteriler söz konusu olabilir. Olumsuz tavırları olan kişileri bertaraf etmek tüm gününüzü alabileceği için, yapılabilecek daha iyi işlere zaman ayırmanızda fayda var.

Yengeç
Olan biteni kolaylıkla anlayabilir ve üstesinden gelebilirsiniz. Bu sayede hangi taraf veya bölümlerin düzenlenmesi gerektiğini da fark etme şansı bulacaksınız.

Aslan
Mevcut gezegenlerin zorlayıcı ve dönüştürücü etkilerini görmezden gelmek çok zor olabilir. Fark yaratmanın veya oyunda kalmanın sırrı nazik ve anlayışlı tavırlarda gizli. Sakinliği korumak ve doğru cümleler kurmak önem taşıyor.

Haberin Devamı

Başak
Mevcut projenizde, ilişki veya işbirliklerinizde belli bir ilerleme kaydetmek istiyorsanız insanlar size yaklaşmaktan korkmamalı ve açık fikirli olmalısınız.

Terazi
Durumu doğru gözlemlemelisiniz. Bazı konular veya durumlar aklınıza yatmadıysa eğer, ilerleyen dönemde de kendisini değiştirmekte zorlanacaktır.

Akrep
Uyumlu, halinden memnun ve işbirliğine hazır bir görüntü vermek için gayret göstermeniz gereken bir gün. Bu tavır ilerlemenizi ve kabul görmenizi kolaylaştıracaktır.

Yay
Bazı konulara, kaynak, donanım veya ekipman eksikliğinize rağmen talip oluyor olabilir misiniz? Kredi alırken, ek görev beklerken ya da yemeğe birini davet ederken söylediklerimi hatırlamanızda fayda var.

Oğlak
Bazı kişilere olan ilginizi kaybedebilirsiniz ya da bazı kişilerin dikkatini üzerinizde tutmakta zorlanabilirsiniz. Neyse ki, dünyada 7 milyar insan yaşıyor!

Haberin Devamı

Kova
Aniden ortaya çıkan bilgilerden faydalanmanın yollarını aramalısınız. Bu sayede ortaya çıkan fırsatlar önemini yitirmeden veya kendini gösteren rahatsızlık büyümeden olaya müdahale etmiş olursunuz.

Balık
Bazı konular canlanabilir, tekrar gündeme gelebilir ve tüm hafta boyunca dikkat gerektirebilir.

Yazarın Tüm Yazıları