Akhisar hak etti

BİR futbolcu olsanız, 16. dakikadan başlayan erteleme maçına ne kadar konsantre olabilirsiniz?

Haberin Devamı

İşte dün hem Akhisarlı hem de Antalyasporlu oyuncular bunu başarmanın mücadelesini verdi. Mehmet Özdilek’in geçen sezon düşmekten son hafta kurtulan takımı, bu defa lider Galatasaray’ı puan olarak yakalamak için sahadaydı.
Maça iki adımlı bakacak olursak, 29 dakikalık ilk yarıda düşük tempo ve silik bir oyun vardı. Antalyaspor takım bilincini daha iyi oturtmuş olmanın verdiği özgüvenle rakibinin üzerine giderken, Akhisar daha çok duran toplardan etkili olmaya çalıştı. İki ekibin karşılıklı direkten dönen şutları, adrenalinin yükseldiği sayılı anları yaşattı izleyenlere...

ANTALYA KENDiNİ HARCADI

NİTEKİM ikinci yarıda da tablo fazla değişmedi. Akhisar Belediyespor fiziksel açıdan olmasa da, maça psikolojik olarak daha iyi hazırlandığını gösterdi. İyi kapandı, yeri geldiğinde de rakip kaleye yüklenmeyi bildi. Kaleci Hakan’ın büyük hatası Akhisar’a sahasında bu sezonki ilk galibiyeti getirdi.
Antalyaspor dün gece, bu mücadeleden önceki 16 karşılaşmada ortaya koyduğu performansın hücum anlamında gerisinde kaldı. Dikine oynayıp, rakip yarı alanda direkt hedefe gidemeyince, zirveye ortak olma şansını tepti. Karşılaşmadan beklemediği bir yenilgiyle ayrıldı.

Yazarın Tüm Yazıları