Aileden onay aldı

Ebru Akel, anne ve babası ile geçtiğimiz gece Etiler’deki Günaydın Restoran’da akşam yemeğinde buluştu.

Ebru Akel, "Hayatta değer verdiğim en önemli şey ailemdir. Onların bana söyleyeceği evet ve hayır benim için yeterlidir. Onların onayı olmadan hiçbir şey yapmam" dedi. Akel, uzun süredir birlikte olduğu erkek arkadaşı Can Ateş ile ilgili olarak, "Anne ve babam Can’ı tanıyor ve çok beğeniyor. Yani onlar Can’ı tasvip ediyorlar. ilişkimizde umarım her şey daha güzel olacak" diye konuştu.

12 Eylül’e kadar devam ediyor

Bodrum’un kentleşme sürecinde sanatsal etkinliklerin ivme kazanmasına örnek teşkil edecek Rifat Show, Milta Bodrum Marina, Osmanlı Tersanesi’nde kapalı ve açık mekan tasarım sergisi olarak 21 Ağustos’ta 400 kişinin katıldığı bir kokteylle açıldı. Zerrin Ulusman’ın yapımcılığını üstlendiği Rifat Show heykel-tasarım sergisinde sanatçı, son zamanlarda yoğunlaştığı yeni çalışmalarında, çeşitli materyalleri kullanarak, tüketilen ve bir kenara atılan nesnelerin, araba parçaları, camlar, pleksi, krom, demir, kurşun, tel gibi doğal malzeme olarak kullandığı ağaç cinsleriyle bütünleştirip, tüketim toplumuna göndermelerini kendi sanat anlayışıyla ortaya koyuyor. Sergi 12 Eylül’e kadar gezilebilir.

Yarış sonrası eğlence

Ferrari’nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa, geçen sezon olduğu gibi Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix’sini bir kez daha kazanmayı başardı. Yarıştan sonra Massa, başarısını Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldız futbolcusu Roberto Carlos ile birlikte Reina’da kutladı. İki Brezilyalı, gecenin geç saatlerine kadar eğlencenin tadını çıkardı.

Armatör Kahraman Sadıkoğlu’nun oğlu Kemal Sadıkoğlu geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de Massa’nın yanındaydı. Brezilyalı pilot Massa, Sadıkoğlu’na Boğaz’da bir yalı satın almak istediğini söylemiş ve aracı olmasını rica etmiş.

Gecenin ikinci partisi, Red Bull’un organize ettiği "Red Bull After Race Party" ise, Ortaköy’deki Anjelique’te yapıldı. Davetliler gece kulübüne hem denizden hem de kara yoluyla geldi. Partiye, RBR pilotu Mark Webber, Edward Johns-Serpil Çubukçu, Ade-Vitantonio Liuzzi France, Esra Üstünkaya, Tonio Liuzzi, Müge Karamızrak, Britta Roeske, Richard Bandera, Serkan Barutçu-Silva Yılmaz Tuba Ünsal ve Francesca Caldarelli’nin de aralarında bulunduğu yaklaşık 1500 davetli katıldı.

Sol kaşta yara bandı

Modacı Esin Maraşlıoğlu’nun kızı Melissa Mızraklı ile Pınar Altuğ’un eski eşi Umut Elçioğlu uzun zamandır birlikte. Sevgililer, önceki gece Etiler’deki Marmaris Büfe’de karınlarını doyurduktan sonra yürüyüşe çıktılar. Elçioğlu’nun sol gözündeki morluklar ve kaşındaki açılmayı kapatmak için yapıştırdığı yara bandı dikkat çekti. Umut Elçioğlu, arkadaşıyla Maya Spor Center’da Squash oynarken gözüne raket gelmesiyle ufak bir kaza geçirmiş.

Moda dünyası İstanbul ile buluşuyor

Türkiye’de ses getiren pek çok farklı organizasyona imzasını atarak ilklerin arkasındaki isim olmayı sürdüren Vakko, bir kez daha uluslararası sanat ve moda dünyasını İstanbul’la buluşturuyor. Grand Classics serisi, Vakko’nun girişimleriyle, New York, Londra, Los Angeles, Miami ve Aspen’in ardından, 28-29 Eylül tarihlerinde yurtdışından ünlü konukların ağırlanacağı özel bir hafta sonu programı ile İstanbul’a taşınıyor. Vakko, bir süre önce Grand Classics serisinin mimarı Indyssey Entertainment ile ortak bir çalışma gerçekleştirerek, projeyi İstanbul’a taşıma kararı almış ve hemen ardından İstanbul’da düzenlenecek gecede ev sahipliği yapacak ünlü ismin arayışına geçilmişti. İstanbul Grand Classics gecesinde ev sahipliği yapacak ünlü isim, "My Left Foot", "Last of the Mohicans", "In the Name of the Father" ve "Gangs of New York" gibi filmlerde sergilediği başarılı performanslarıyla tanıdığımız, Oscar’lı oyuncu Daniel Day-Lewis ve eşi Rebecca Miller oldu. Gece, Kuruçeşme Les Ottomans Hotel’de yapılacak.

Tatile devam

Bir aydır Bodrum’da tatil yapan Tansa Mermerci-Can Ekşioğlu çiftinin İstanbul’a dönmeye niyetleri yok gibi. Can Bey’in babası Uğur Ekşioğlu’nun evinin olduğu Aktur’daki Beyaz Beach’te güneşlenen Tansa Hanım, dört ay sonra ikinci bebeğini de kucağına alacak. Tansa Hanım ve eşi Can Ekşioğlu bol bol güneşlenip denize girerken, Uğur Ekşioğlu torunu Pars’la oynamayı tercih etti.

Bodrum aşığı Fransız şarkıcı

Bodrum Yat Limanı’na bağlı guletiyle her yaz birkaç kez Mavi Yolculuk’a çıkan Fransız şarkıcı Julien Clerc, geçtiğimiz gece akşam yemeği için Gülsüm Samioğlu’nun yat limanı karşısında açtığı Zazu adlı restoranı seçti. Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı, aynı zamanda Fransız Fahri Konsolosu Gündüz Nalbantoğlu ve eşinin davetlisi olarak Zazu’ya gelen Julien Clerc, yemeklerden ve servisten çok mutlu olduğunu söyledi. Mekanın sahibi Gülsüm Samioğlu’na teşekkür eden Clerc, tekrar gelmek istediğini söyledi.

Sezonu kapattı

Bodrum Türkbükü’ndeki Bianca Beach’in sahibi Emre Ergani, sezonu kapattı. Nişanlısı Şebnem Işık’la St. Tropez’ye gitmeden önce Türkbükü’ndeki dostlarına veda ziyaretleri yapan Ergani, önceki gün Gündoğan’daydı. Mustafa Sandal’la buluşan Ergani, ünlü sanatçıyla kış aylarında İstanbul’da görüşmek üzere sözleşti.
Yazarın Tüm Yazıları