GeriAlışveriş Türkiye’nin Markası Geri Dönüyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Türkiye’nin Markası Geri Dönüyor

Türkiye’nin Markası Geri Dönüyor

Saç dökülmesini engelleyin.

Türkiye’nin en eski kozmofarmasötik saç markası olan Revigen’in, kadın ve erkek saç serisini İngiltere, ABD ve Türkiye’de aynı anda satışa sunuyor!

Canlı ve sağlıklı saçlarla yaza merhaba demek artık elinizde! ‘Saçınızı Baştan Çıkarır’ sloganı ile tüm Türkiye’de tanınan Revigen, bütünüyle yenilenen kadın ve erkek saç serisi ile artık Türkiye’de! Saç dökülmesi ve cansız, ince saç telleri için 3 yılda özel olarak geliştirilen yeni Revigen for Men ve Revigen for Women serisi, bu bahar, saç bakımında olmazsa olmazlarınızdan olacak.

Yeni Revigen, Bay ve Bayanlarda Görülen Saç Dökülmesine Özel Çözümler 

Yenilenen zengin içeriği ile saçları besleyen, koparak dökülmelerin engellenmesine yardımcı olan ve saçları güçlendirerek daha kolay uzamasını sağlayan Revigen ürünleri, düzenli kullanımda yeni saç gelişimini de sağlıyor.

Tümüyle bilimsel çalışmalara dayanan yeni formülü ile Revigen Şampuan ve Follicure Saç Toniği, cansızlaşmış saç köklerinin yeniden canlandırılarak, saç yapabilme potansiyeli bulunan saç köklerini aktif hale getiren 4 farklı doğal bileşik içeriyor.

Revigen Ürünlerine Ulaşmak Artık Daha Kolay

Ayrıca, 10 yıldır sadece eczanelerde satılan Revigen ürünleri, saç bakımına önem veren bay ve bayanlara artık çok daha yakın! Eczanelerin yanı sıra kozmetik noktaları ve ulusal zincirlerde de satışa sunulmaya başlayan Revigen ürünleriyle kış aylarında yıpranmış saçlarınızla vedalaşın; yaza, canlı ve sağlıklı saçlarınızla merhaba deyin.

False