GeriPratik Bilgiler Trendyol Kargo Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Tl Üzeri Ücretsiz? Trendyol Kargo Ücretleri (2022)
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Trendyol Kargo Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Tl Üzeri Ücretsiz? Trendyol Kargo Ücretleri (2022)

Trendyol Kargo Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Tl Üzeri Ücretsiz? Trendyol Kargo Ücretleri (2022)

Günümüzde artık herkesin hayatında online alışveriş yer edinmiştir. Bununla birlikte Trendyol sitesi de popülerliğini ve bu yoldaki öncülüğünü korumaktadır. Her gün binlerce sipariş alarak anlaşmalı kargo şirketleri ile müşterilerine iletmektedir. Trendyol üzerinden satın alınan ürünlerin dolayısıyla belli bir kargo bedeli olmaktadır. Peki, Trendyol kargo ücreti ne kadar ve kaç TL üzeri ücretsiz? Trendyol kargo ücretleri (2022) nasıldır sizler için derledik.

Kargo bedeli siparişin ağırlığına ve desi ölçüsüne göre hesaplanmaktadır. Ancak kargo paketinin ağırlığı desi ölçüsünden fazla gelirse ağırlık ölçüsü baz alınarak hesaplanır.

Trendyol Kargo Ücreti Ne Kadar ve Kaç TL Üzeri Ücretsiz?

Trendyol sitesinden sipariş verildiği zaman kargo ücretinin kim tarafından ödeneceği merak konusu olmaktadır. Günde binlerce sipariş üzerinde çalışan online alışveriş Sitesinin birçok kargo şirketi ile anlaşması vardır. Bu nedenle kargo bedeli normalden daha az bir ücretlendirme ile müşterilere yansır. Bu durum müşteri memnuniyetini olumlu anlamda desteklemektedir.

Trendyol’da satılan ürünlerin kargo ücret bedeli iki şekilde uygulanır. Toplam da 60 TL altındaki siparişler için satıcıları desteklemek adına Trendyol, kargo ücretlerinin bir kısmını karşılamaktadır. Ancak toplam sipariş 60 TL ve üzerinde ise kargo ücreti bu durumda satıcıya ait olmaktadır.

Trendyol Kargo Ücretleri (2022)

Trendyol platformunda 60 TL altındaki siparişler için kargo ücretinin bir kısmını satıcı, bir kısmını da Trendyol karşılar. 60 TL altındaki siparişlerde de belli aralıklar dahilinde kargo ücreti değişir.
0-29,99 TL arası siparişler için;
MNG, Aras, Yurtiçi, Sürat kargo 4,45 TL+KDV
PTT, UPS, TEX kargo 4,03 TL+KDV

30-59,99 TL arası siparişler için,
PTT, UPS, TEX kargo 8,47 TL,
MNG, Aras, Yurtiçi, Sürat kargo 8,89 TL+KDV
Bunun dışında 60 TL ve üzerindeki siparişler için, KDV hariç Trendyol Anlaşmalı Kargo Fiyat Listesi'ne göre ücretlendirilir.

False