GeriAlışveriş Tefal ile Bebeğiniz Güvende
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Tefal ile Bebeğiniz Güvende

Tefal ile Bebeğiniz Güvende

Baby Home serisiyle bebek bakımı...

Tefal bebeklerin ihtiyaçlarına özel Baby Home serisini geliştirdi. Bebeklerin kusursuz bakım ve güvenliği için ürettiği ürünlerle ailelerin hayatını kolaylaştırıyor.

Hava Nemlendirici

Bebeğin uykusu süresince soluduğu havaya özen göstermek çok önemlidir. Her mevsimde rahat bir uyku için bebek odasının nem oranı %30-50 ve sıcaklığı da 18-20 derece arasında olmalıdır. Hava nemlendirici bebek odasının havasına mikroskobik boyutta soğuk su zerrecikleri yayarak nem seviyesini artırır.

[fotogaleri=130]

Sterilizatör

Sterilizasyon bebeğinizin sağlığı ve hassas bünyesinin mikrop kapmaması açısından büyük önem taşır. Bu yüzden her kullanımdan önce biberon ve aksesuarlarını sterilize etmek çok önemlidir. Tefal Baby Home Buharlı veya Mikrodalga Sterilizörleriyle hızlı ve güçlü sterilizasyon sağlanır.

Buharlı Pişirici ve Blender

Bebeğin gıdaları vitaminiyle birlikte tüketmesi hassas bünyesi için çok önemlidir. Pişirme, karıştırma, yeniden ısıtma ve buz çözme gibi 4 farklı eşsiz fonksiyonu bir arada sunan Tefal Baby Home serisi Buharlı Pişirici ve Blender bebeğinizi katı besinlerle tanıştırmaya yardımcı olur.

www.tefal.com.tr 

False