GeriAlışveriş Panço’dan organik bebek ürünleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Panço’dan organik bebek ürünleri

Panço’dan organik bebek ürünleri

Panço, organik ürünleri ile çeşitli seçenekler sunuyor.

Çocuk giyimi markalarından birisi olan Panço, hazırlamış olduğu sterilize edilmiş (sanitized) ve organik ürünleri ile çeşitli seçenekler sunuyor. Artık çocuklar doğdukları andan itibaren Panço güvencesi ile büyüyecek.

Özel bir işlemden geçmiş olan sanitized tulum bebeklerin ciltlerine zarar verebilecek hiçbir bakteriyi üstünde barındırmıyor. Sanitized tulum giyen bebeğin cildi çok daha rahat nefes alıyor. Böylece bu ürünü giyen bebekler hem daha huzurlu hissediyorlar hem de daha rahat hareket ediyorlar. Ürünün bir diğer önemli özelliği ise normale göre çok daha uzun ömürlü olması.

Panço’dan organik bebek ürünleri

Panço’nun mağazalarında satışa sunduğu yüzde100 organik pamuktan üretilen bebek ürünleri de ailelerin vazgeçilmez parçaları olacak. Organik battaniye, bornoz, zıbın, patik, tulum, body, eldiven Panço tarafından bebeklerin sağlık unsuru ön planda tutularak tüm ihtiyaçlarını karşılamak adına düşünülmüş.

0–18 aylık tüm bebek sahibi aileler Panço’dan alacakları sanitized tulum ve organik ürünler sayesinde bebeklerini güven duygusu içerisinde, sağlıkla büyütebilecekler.

www.panco.com.tr

False