GeriEtkinlikler One Love'da Blur heyecanı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

One Love'da Blur heyecanı!

One Love'da Blur heyecanı!

Festivalde dünyadan ve Türkiye’den müziğin önemli isimleri sahne alacak.

Efes Pilsen One Love Festival, 2013’te de dünyadan ve Türkiye’den müziğin önemli isimlerini ülkemizde ağırlayacak.  Bu yıl, 20 – 21 - 22 Haziran olmak üzere 3 gün boyunca sürecek festivalin ana gruplarından biri ise ünlü İngiliz alternatif rock grubu, Britpop efsanesi Blur olacak.

Efes Pilsen tarafından Pozitif Live organizasyonuyla gerçekleştirilen Efes Pilsen One Love Festival, 12. yılında da müzikseverlere İstanbul’da unutulmaz bir müzik ve eğlence deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. 20 – 21 – 22 Haziran 2013 tarihlerinde, yaklaşık 25 yıldır alternatif rock dünyasının en önemlileri arasında yer alan İngiliz grup, Blur. Britpop’un efsane ismi Blur, Efes Pilsen One Love Festival 12 kapsamında 21 Haziran’da Türkiye’deki müzikseverlerle buluşacak.

Britpop efsanesi Efes Pilsen One Love Festival’de

1989 senesinde Londra’da Seymour ismiyle kurulan grup, 1991 senesinde Leisure albümüyle çıkış yaptı. Bir çoğumuzu Blur’la tanıştıran Song 2, FIFA 98’in de soundtrackleri arasında yer almış hatta oyunun kendisiyle özdeşleşmiştir. İngiliz popüler rock müziğinde adeta bir devrim yaratan sound’uyla Blur, Modern Life Is Rubbish, Parklife, The Great Escape, Think Tank adlı alümleriyle yerini iyice sağlamlaştırdı. 2010’da, Blur’u anlatan No Distance Left To Run adlı bir film yapıldı. 2012 yılında BRIT ödüllerinde “Outstanding Contribution to Music” ödülüne layık görüldü. 19 senelik müzik kariyerleri boyunca dikkatleri her seferinde üzerlerine çekmeyi başaran grup, bu sene Efes Pilsen One Love festivali’nde Türk seyircisi ile ilk kez bulaşacak.

Pozitif Live

False