GeriAlışveriş Nuk ile anneler öğreniyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Nuk ile anneler öğreniyor

Nuk ile anneler öğreniyor

NUK ile anneler ve anne adayları düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

NUK markası, 1947 yılında Almanya’nın Zeven şehrinde kurulmuş olan MAPA GmbH firması tarafından üretilmektedir. NUK, 60 yıldır tüm dünyada bebeklerin ağız ve çene gelişimini destekleyen ortodontik emzik ve biberonlar üretmekte ve her geçen gün daha iyi ürünler üretmek için çalışmaktadır.

Alman menşeili NUK markası Türkiye’de de anneler tarafından uzun yıllardır gönül rahatlığıyla kullanılmakta olup Türkiye’de oldukça büyük bir pazar payına sahiptir. Tüm Türkiye’nin her yerinden ürünlere hem online hem offline olarak kolaylıkla ulaşılabilmektedir. Ürünlerin hepsi bebek sağlığına oldukça özen gösterilen şartlarda üretilmekte ve anneler için hayatı kolaylaştırmaya yöneliktir.

Nuk ile anneler öğreniyor

Etkinlik 50 kişilik katılım ile konuşmacı Ferda Saraçoğlu (Fizyoterapist ve Bebek Hemşiresi) eşliğinde gerçekleşti. Ferda Saraçoğlu’nun verdiği eğitimde; hamilelik öncesi ve sonrası dönem, emzirme ve beslenme ve bebek ile güvenli seyahat hakkında hem eğitici hem eğlendirici sunumlar yapıldı. Davetlilerin büyük ilgili ve beğenisi toplandı. Etkinlikte annelerin yanı sıra basının ve blogger’ların da ilgisi oldukça fazlaydı.

Nuk ile anneler öğreniyor

Etkinlik sırasında tüm katılımcılar NUK ile anneler öğreniyor hashtagi ile de sosyal medya hesaplarından anlık görüntüler ve içeriklerin paylaşımlarını yaparak etkinliği sosyal medya hesaplarında da tüm takipçilerine duyurdular.

Nuk ile anneler öğreniyor

Etkinlik sonunda birbirinden çeşitli hediyeler ve katılımcılara anketler dağıtıldı. NUK ile anneler öğreniyor etkinliğinin ilk serisi davetlilerden tam not aldı ve bir sonraki etkinliklerin de habercisi oldu. Etkinliğin ilk ayağı İstanbul’da gerçekleştirildi ve yıl içerisinde farklı şehirlerde de yeni etkinliklerle NUK anneleri ile buluşulması planlanmaktadır.

False