Geriİsimler Sözlüğü My Little Pony Karakterleri Ve İsimleri Nelerdir? My Little Pony Karakterleri Hakkında Bilgiler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

My Little Pony Karakterleri Ve İsimleri Nelerdir? My Little Pony Karakterleri Hakkında Bilgiler

My Little Pony Karakterleri Ve İsimleri Nelerdir? My Little Pony Karakterleri Hakkında Bilgiler

Günümüzdeki çizgi filmlerin birçoğunda insan dışı canlıların yer aldığı görülmektedir. Bu canlılar bir hayvan olabildiği gibi bazen de çizgi film tasarımcısının hayal ürünü olan farklı bir karakter olabilmektedir. Hayvanların kahraman olduğu çizgi filmlerde oldukça farklı özelliklerde olmaktadır. My Little Pony de bunlardan biri olarak ifade edilmektedir. Peki, My Little Pony karakterleri ve isimleri nelerdir? My Little Pony karakterleri hakkında bilgiler neler olmaktadır? İşte, My Little Pony karakterleri hakkında tüm detayları derledik.

My Little Pony özellikle kız çocukları tarafından hayranlıkla izlenen çizgi filmlerden biri olmaktadır. Bu çizgi dizi neşeli karakterleri ve arkadaşların birbirleri arasındaki ilişkileri konu alan bir yapım olarak belirtilmektedir. 

 My Little Pony Karakterleri Ve İsimleri Nelerdir? 

 My Little Pony Amerika ve Kanada yapımı olan bir animasyon olarak ifade edilmektedir. Çeşitli özelliklere sahip olan karakterler ve maceralı hikayeleri ile My Little Pony son zamanların en popüler animasyonları arasında yer almaktadır. Kız çocuklarına yönelik olarak hazırlanan bu yapımda unicorn olan Twilight Sparkle adında bir pony'nin rehberi karakterinde olan Prenses Celestia, arkadaşlık hakkında bildiği her şeyi ona öğreterek rehberlik yapmaktadır. 

 Arkadaşlık kavramının ön planda olduğu bu çizgi dizinin yayımlanan her bölümünde arkadaş olmanın önemine değinilmektedir. My Little Pony de yer alan ana karakterler şunlar olmaktadır: Twilight Sparkle , Applejack, Rarity, Fluttershy, Rainbow Dash ve Pinkie Pie. Bu ana karakterler dışında yer alan diğer karakterler ise şu şekilde sıralanmaktadır: 

 - Princess Luna

 - Princess Cadance

 - Spike the Dragon

 - Flash Sentry

 - Photo Finish

 - Cutie Mark Crusaders

 - Discord

 - Spitfire & Soarine

 - Big McIntosh

 - Granny Smith

 - Cherilee

 - Sapphire Shores

 - Storm King

 - Capper Dapperpaws

 - Captain Calaeno

 - Princess Sky Star

 - Queen Novo

 - Sunset Shimmer

 - Tirek

 - Songbird Serenade

 - Tempest Shadow

 - Grubber 

 My Little Pony Karakterleri Hakkında Bilgiler 

 My Little Pony adı verilen yapımda altı temel karakter olan midilli atlarından her birine bir güç verilerek olaylar tasarlanmıştır. Pony'lerden her biri birbirinin aynı olmayan mistik güçlere sahip olmaktadır. Bu güçler sayesinde kendilerini ve arkadaşlarını kötülüklerden korumakta ve bazı şeyleri yapabilmektedirler. Her karakter arkadaşlığın farklı bir olumlu özelliğine sahip olmaktadır. Applejack nezaket, Fluttershy kahkaha, Pinkie Pie cömertlik ve sadakat gibi özelliklerein temsilcileri olmaktadır. My Little Pony karakterleri hakkında genel bilgiler şunlar olmaktadır: 

 Twilight Sparkle: My Liittle Pony'nin ana karakteri olmaktadır. temsil eden bu karakter bir Alicorn'a dönüşerek prenses haline gelmekte ve tek boynuzu olan dişi bir midilli olarak ifade edilmektedir. Twilight Sparkle, Twilight Velvet ve Night Light’ın kızı olmakla birlikte Shining Armor’un da küçük kız kardeşi olarak ifade edilmektedir. 

 Pinkie Pie: Gerçek adı Pinkamena Diane Pie olan bu karakter de bir dişi midilli olmaktadır. My Little pony de dostluğu simgeleyen bir karakter olarak belirtilmektedir. Dişi olmayan evcil hayvanı Gummy ile yaşayarak sosyal ve enerjik bir karakteri temsil etmektedir. Birçok şarkı yazan ve komiklik yapan bir pony olarak ifade edilmektedir. 

 Fluttershy: Dişi bir midilli olan bu Pony de Everfree ormanına yakın bir kulübede yaşamaktadır. Nezaket ve zarifliği temsil eden bir karakter olarak belirtilmektedir. 

 Prenses Celestia: Güneşle ilgili görevleri olan bu Pony Twilight'a rehberlik ederek onu sadık öğrencisi olarak nitelendirmektedir. Bu karakterin de Philomena adında bir evcil hayvanı bulunmaktadır. 

False