GeriAlışveriş Müziğe Doyacaksınız
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Müziğe Doyacaksınız

Müziğe Doyacaksınız

Yeni Sony Walkman® B Serisi MP3!

Koşarken, seyahat ederken veya arkadaşlarınızla birlikteyken, Sony’nin en son Walkman® B Serisi MP3 çalarları size zengin bir ses kalitesi vaat ediyor. Walkman® B Serisi, göz alan canlı kontrast renk seçenekleri sunuyor.

Yeni Walkman® NWZ-B160 ultra-taşınabilir MP3 çalarlar Haziran 2011 tarihi itibariyle raflardaki yerini alacak. Tam 28 gramlık ağırlığı ve 10 cm’den küçük boyutu ile Walkman® B Serisi, göz alan canlı kontrast renk seçenekleri sunuyor.

Kompakt boyutlarına rağmen, Walkman® B Serisi sunduğu kullanım kolaylığı ve Sony’ye has mükemmel ses kalitesi ile kendini diğerlerinden ayırıyor. Ne tür müzikten hoşlanırsanız hoşlanın, dolgun, derin bas ile zengin bir Walkman® ses kalitesi deneyimi yaşatıyor. Sesin gücüne daha da güç katmak için bas tuşuna basıp, uyumlu renkteki güç ışığının müzik ile birlikte yanıp sönmesini izlemek yeterli.

 

Müziğe Doyacaksınız
 

18 saatlik* pil ömrü, daha uzun süre müzik dinlemenizi sağlıyor. Ama aceleniz varsa, Walkman’inizi sadece 3 dakikalığına şarj ederek, 90 dakikalık çalma süresi elde edebiliyorsunuz.Yeni seri ile gelen çıkartılabilir klips, Walkman®’inizi kemer, çanta askısı, gömlek ya da pantolonunuzun cebine takmanıza olanak tanıyor.

www.sony.com.tr

False