GeriAlışveriş Morfose’dan 7 adımda termal koruma
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Morfose’dan 7 adımda termal koruma

Morfose’dan 7 adımda termal koruma

Isının yıpratıcı etkisini önleyerek ve gidererek, saçlara parlaklık kazandıran 7 farklı ürün…

Fön ya da ısı etkisiyle saç düzleştirici diğer uygulamalar, saçları zamanla yıpratıyor, parlaklığını ve canlılığını yok ediyor. Yenilikçi ürünlerle, sağlıklı güzellik çözümleri geliştiren Morfose, yüksek ısının zararlarına karşı, saçlara 7 farklı formda termal koruma sağlıyor.

Morfose Thermal serinin birbirinden farklı özellikleri ve işlevleri olan 7 farklı ürünü, yüksek ısı tehdidi altındaki saçlara ihtiyaç duyduğu nemi kazandırma ortak özelliğine sahip bulunuyor.

Termal Koruma Şampuan: Morfose’un kırmızı ambalajlı termal serisinde, 01 numarada Morfose Termal Koruma Şampuan yer alıyor. Zenginleştirilmiş formülü ile nemi saça hapsederek nem dengesini sağlayan özel şampuan, kuru ve yıpranmış saçları da onarıyor. İçeriğindeki Argan yağı, saçlara derinlemesine nem ve esneklik kazandırırken, saçı ağırlaştırmadan parlaklık veriyor ve saçların kolay şekle girmesini sağlıyor.

Termal Koruma Saç Bakım Maskesi: 02 numaradaki Morfose Termal Koruma Saç Bakım Maskesi, Argan yağı ile birlikte mikro keratin içerirken, saça hızlı nüfus eden formülü ile saçın derin kısımlarına kadar emilerek, dipten uca etki eder ve ekstra nem kazandırır. Böylece gelecekteki yüksek ısıdan kaynaklanacak yıpranmalara karşı maksimum koruma sağlıyor. Mikro keratin saçın protein yapısını güçlendirerek, iç direncini artırıyor ve saçı yeniden yapılandırarak onarıyor.

Termal Koruma Kondisyoner: 03 numaradaki Morfose Termal Koruma Kondisyoner, bir bariyer gibi ısıyı absorbe ederek, saçın nem kaybetmesini engelliyor. Saçların daha dolgun, pürüzsüz ve ışıltılı görünmesini sağlar. Argan yağı sayesinde saçın esnekliğini artırarak, saç uçlarındaki kırıkları azaltıyor.

Termal Koruma Saç Serumu: 04 numaradaki Morfose Termal Koruma Saç Serumu da, her saç teli üzerinde ince bir film tabakası oluşturarak maşa ve fön gibi yoğun ısı üreten cihazların zararlı etkilerinden koruyor. Günlük kullanım ve tüm saç tipleri için uygun olma özelliğine sahip bulunuyor.

Saç Sütü : Morfose Termal Koruma serisinin 05 numarasındaki Saç Sütü, cansız ve hasarlı saçı, anında pürüzsüz, ipeksi ve parlak bir saça dönüştürüyor. Düzenli kullanımı ile saç ucu kırıklarını tamir ediyor, elektriklenmeyi ve kabarmayı ortadan kaldırıyor. 06 numaralı Morfose Termal Koruma Saç Spreyi, saçları nemlendirerek, hafızalı şekiller yaratmaya yardımcı oluyor. Fön makinaları, saç düzleştirici ve bukle maşaları ile rahatlıkla kullanılıyor. Serinin son ürünü olan 07 numaralı Morfose Termal Koruma Saç Köpüğü ise, özel formülü ile saçlara hacim kazandırırken, saçları yapıştırmadan şekillendirmeye olanak sağlıyor. Kolay yayılım sağlayacak kadar hafif ve sert bir tutuculuk sağlayacak kadar güçlü olan Morfose Termal Koruma Saç Köpüğü, yüksek nemlendiricili bir kondisyoner olma özelliği taşıyor.

Ürünlere nereden ulaşabilirsiniz?

Adnan Akat Kozmetik tarafından geliştirilerek üretilen Morfose Termal Koruma serisinin 7 harika ürünü, 81 ilde binlerce kuaför salonu ve güzellik merkezinde kullanılarak satışa sunuluyor. Morfose Termal Koruma serisi ile ilgili ayrıntılı bilginin yer aldığı Adnan Akat Kozmetik’in, www.adnanakatkozmetik.com internet adresindeki web sitesinden online satış da gerçekleştiriliyor.

False