GeriAlışveriş Molfix ile Neşeli Bebekler Gerçek Gülücükler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Molfix ile Neşeli Bebekler Gerçek Gülücükler

Molfix ile Neşeli Bebekler Gerçek Gülücükler

Molfix, bebeklere konforu ve dört dörtlük uyumu sağlamayı amaçlıyor.

En değerli varlığımız olan bebeklerimizin bir gülüşü için çalışan Molfix, geliştirdiği 4x4 uyum özelliği ile yine bebeklerin en yakın dostu. Bebeklerin rahat ve neşeli olabilmesi için rahat hareket edebilmesi ve altının kuru olmasının önemini bilen Molfix, bebek bezleri ile bebeklere konforu ve dört dörtlük uyumu sağlamayı amaçlıyor.

Molfix’in “4x4 Uyum”u esnek yan bantlar, daraltılmış bacak arası mesafesi, inceltilmiş yapı ve sağlam cırt cırt bant özelliklerinden oluşuyor. Tüketiciler ile yapılan uzun araştırmalar sonucunda bebeklerin ihtiyaçları gözetilerek oluşturulan bu özellikler, miniklerin yüzünü güldürüyor.

Esnek yan bantlar: Genişleyip daralabilen esnek yan bantlara sahip yeni Molfix, bebeğinizin vücuduna 4x4’lük uyum sağlayarak ona rahatlık verir.

Daraltılmış bacak arası mesafesi: Daraltılmış bacak arası mesafesi sayesinde, Molfix ile bebekler özgürce hareket edebilirler.

İnceltilmiş yapı: Molfix’in üstün emici performansı korunarak inceltilen yapısı artık bebeğinizin bedeni ile daha uyumlu. Böylece bebeğiniz çok daha rahat, çok daha huzurlu.

Sağlam cırt cırt bantlar: Bebeğiniz ne kadar hareketli olursa olsun, Molfix’in sağlam cırt cırt bantları kesinlikle açılmaz. Bu sayede hem siz hem de bebeğiniz rahat edersiniz.

Molfix’in bu dört özelliğinin yanı sıra “Nefes Alan Tekstil Dış Yüzeyi” , bebeğinizin altının gün boyu hava almasını sağlayıp pişik oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor. Molfix’de bulunan “Ekstra Emici Yeşil Tabaka” ise sıvıyı hızla emip bezin içine hapsediyor ve bebeğinizin altının gün boyu kuru kalmasını sağlıyor.

Molfix ile Neşeli Bebekler Gerçek Gülücükler

Molfix markası altında bebek bezlerinin yanı sıra yer alan Molfix ıslak havlular ise ürün çeşitleri ile bebeklerin farklılaşan ihtiyaçlarına cevap veriyor. “Molfix Bebe Losyonlu ıslak havlular” içerdiği losyon ile cilde ferahlık ve yumuşaklık verirken; “Molfix Krem & Süt özlü ıslak havlular” bebeğinizin cildini nemlendiriyor. Islak havlu ailesinin en yeni üyesi “Molfix Sensitive” ise parfüm içermeyen yapısı ile yenidoğan bebekler için üretilmiştir.

Molfix ile Neşeli Bebekler Gerçek Gülücükler

Bebeklerin ihtiyaçları doğrultusunda ürünlerini geliştiren Molfix, “Neşeli Bebekler, Gerçek Gülücükler” yaratmayı hedefliyor.

 www.molfix.com.tr 

False