GeriPratik Bilgiler Kitapyurdu Kapıda Ödeme Var Mı Yok Mu? Kitap Yurdu'nda Alışveriş İçin Ödeme Yöntemleri Neler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kitapyurdu Kapıda Ödeme Var Mı Yok Mu? Kitap Yurdu'nda Alışveriş İçin Ödeme Yöntemleri Neler

Kitapyurdu Kapıda Ödeme Var Mı Yok Mu? Kitap Yurdu'nda Alışveriş İçin Ödeme Yöntemleri Neler

Tüm alışverişlerde olduğu gibi kitap alışverişlerinde de online siteler oldukça fazla tercih edilmektedir. Kitapyurdu ise kitap alışverişleri için en fazla tercih edilen online alışveriş sitelerinden birisidir. Alışveriş yaparken ise kapıda ödeme imkanı bulunup bulunmadığı oldukça fazla araştırılmaktadır. Kitapyurdu kapıda ödeme var mı yok mu? Kitap yurdunda alışveriş için ödeme yöntemleri nelerdir sizler için derledik.

Kitapyurdu sitesinden kitap almak isteyen kişilerin ödeme yöntemleri ile ilgili de bilgi sahibi olmak istedikleri söylenebilir. Kitapyurdu sitesinden alışveriş yapmak isteyen kişilerin kapıda ödeme imkanı ile alışverişlerini tamamlamaları mümkün olabilmektedir. 

 Kitapyurdu Kapıda Ödeme Var mı, Yok mu? 

 Kitapyurdu sitesinden alışveriş yapmak isteyen kullanıcıların ödeme yöntemleri ile ilgili de bilgi sahibi olmaları gerekmektedir. Kitapyurdu sitesine üye olarak siparişlerinizi sepetinize ekledikten sonra ödeme yöntemleri sayfasına geçebilirsiniz. 

 Satın aldığınız ürünler için açılan ödeme sayfasında kapıda ödeme seçeneğini işaretleyerek ödemenizi kapıda kredi kartı veya banka kartıyla ödeyebileceğiniz gibi nakit olarak da ödeyebilirsiniz. Kapıda ödeme seçeneğini kargo metodu alanında seçmeniz gerekmektedir. 

 Kitap Yurdu'nda Alışveriş İçin Ödeme Yöntemleri Nelerdir? 

 Kitapyurdu sitesinde alışverişinizi tamamladıktan sonra kredi kartı veya banka kartınızla alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Aynı zamanda Havale/EFT veya Posta Çeki kullanarak da satın aldığınız ürünlerin ödemesini gerçekleştirmeniz mümkün olmaktadır. Ödeme seçenekleri kısmından BKM Express ile de ödemenizi gerçekleştirmeniz mümkün olacaktır. Aynı zamanda siparişinizi teslim aldığınız zaman ödemesini yapmak için kapıda ödeme seçeneğini de tercih edebilirsiniz.

 

False