GeriEtkinlikler Kayıp Hazine Vizyona Girdi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kayıp Hazine Vizyona Girdi

Kayıp Hazine Vizyona Girdi

Macera dolu bir filme hazır olun!

Oliver Parker’ın yönettiği Kayıp Hazine, efsanevi Fritton Hazinesi’ni aramaya karar veren kızların macera dolu hikayesini anlatıyor. 17 Haziran Cuma günü vizyona giren filmin kadrosu ise oldukça güçlü.

Filmde Altın Küre adayı Rupert Everett sıra dışı okul müdiresi Camilla Fritton ve Oscarlı aktör Colin Firth ise onun, dibe vurmuş, alkolik rehabilitasyona ihtiyacı olan (elbette St Trinian tarzı) eski aşkı Geoffrey Thwaites rollerinde yer alıyorlar. Filmin diğer sürpriz oyuncuları da “Prince Of Persia / Pers Prensi” başrol oyuncularından Gemma Arterton ve “Doctor Who” serisinin meşhur başrolü David Tennant.

Oyuncular

Rupert Everett Bayan Fritton / Korsan Fritton / Fortnum Fritton
Colin Firth Geoffry Thwaites
David Tennant Sir Piers Pomfrey
Talulah Riley Annabelle Fritton
Gemma Arterton Kelly Jones
Jodie Whittaker Beverley
Juno Temple Celia
Tamsin Egerton Chelsea
Toby Jones Muhasebeci
Celia Imrie Baş Hemşire
Sarah Harding Roxy
Zawe Ashton Bianca
Montserrat Lombard Zoe
Ella Smith Lucy
Clara Paget Bella
Gabriella Wilde Saffy
Grup St Trinian: Jessica Agombar, Harriet Bamford, Jessica Bell, Daisy Tonge

Kayıp Hazine Vizyona Girdi
 
Kayıp Hazine Vizyona Girdi

Filmin Konusu

St Trinian kızları geri döndüler ve yine eski yaramazlıklarının peşindeler. Bu kez hedefleri Fritton Ailesine ait kayıp bir hazine. Fakat hazinenin peşinde yalnız değiller ve karşılarındaki rakip hiç de kolayca yenilip yutulur cinsten değil. Kötü şöhretli kızlar okulunda yeni dönem, her dönem olduğu gibi yine kaos ve karmaşa içinde başlamıştır.

Derken kızlardan biri okulun sahibi Fritton ailesine ait olan tozlu arşivden, eski bir yüzüğü çalarken yakalanır. Evet, okul her türlü deliliğe alışıktır fakat hırsızlık bunlardan biri değildir. Olayı soruşturan kızlar yüzüğü yabancı bir adamın istediğini öğrenirler, üstelik oldukça yüklü bir para teklifi de yapmıştır. Bu eski püskü yüzüğün neden bu kadar değerli olduğunu anlayamayan kızlar, küçük hırsızı Müdire Bayan Fritton’a teslim ederler. Durumu dinleyen müdire yüzüğü görmek ister ve gördüğü anda da gözleri yerinden fırlar. Yüzük eski bir aile efsanesi olan Fritton hazinesinin anahtarıdır, daha doğrusu anahtarın yarısıdır. Bundan asıl macera başlar…

False