GeriAlışveriş JFC Store'da şık tasarımlar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

JFC Store'da şık tasarımlar

JFC Store'da şık tasarımlar

Markanın 2104 ilkbahar-yaz koleksiyonunda şık ve rahat kalıplar mevcut.

2007 yılında erkek giyim sektörüne adım atan JFC Store Erkek Giyim emin adımlarala ilerliyor. 2104 ilkbahar-yaz koleksionu, şık, rahat kalıplar, yaz ve baharın tüm renklerini barındıran ürünlerle, kendinize güvenmenizi sağlayacak. JFC Store tasarımları, özgür ruhlu, maskülen, erkeksi, güçlü, renk gamı geniş seçeneklerinize cevap veriyor.

Tasarımlarında klasik ve spor erkek giyiminde dede, baba, torun 3 kuşağı A'dan Z'ye her ihtiyaca, cevap vermenin gururunu yaşıyor. A-B-C grubuna hitap eden koleksiyonunu diğer tasarımlardan izole edilmiş, fakat kendi tarzını yakalamış günümüzün modasına uyarlanan modelleri ile dikkat çekiyor.

JFC Store koleksiyonu, doğallığı, sadeliği vurgulayan ve slim fit kalıplar, ürün gamında klasik ve spor olarak ayırdığı koleksiyonlarını kol düğmesi, kravat ve yaka mendilleri ile de çeşitlendirmektedir. İtalyan tarzı kesimli takım elbiselerin yanı sıra slim fit takım elbiseleri de koleksiyonda görmek mümkün. Vücuda oturan takım tasarımları, her bedene uyan günümüzün fit kalıpları, takımların önemli tamamlayıcısı pantolonlar kalite ve şıklıkla ön plana çıkıyor. Pilesiz, dar kalıp, yüksek yaka ceketlerin ve 2 düğmeli, çift yırtmaçlı takımalrın tercih edildiği, titizlikle üretilen ve erkeğin vücudu ile bütünleşen özel tasarımlar güçlü ve dinamik bir hava veriyor.

Koleksiyon; takım elbiseden ceket'e, gömlek'ten pantolon'a, ayakkabı'dan kemer'e, swet'en eşofman'a, tişörtten triko’ya, kravat'tan, kol düğmesi'ne, bokser'den çorap'a, ürün yelpazesi farklı model seçimleri ile hazırlanmıştır. Kumaşlar keten, ipekli olarak yurtdışından özenle seçilmektir. Yılın trend belirleyen model ve renkleri ile göz kamaştırmaktadır. Gömlekler, trikolar ve aksesuarlar bu sezon da koleksiyonun vazgeçilmezleri arasında yer alırken, 2014 koleksiyonu ile erkeğin iş hayatında ve geriye kalan zamanı rahat, sade ve keyifli keçirmesini sağlayacak seçenekler sunmaya devam ediyor. JFC Store tasarımları, ince ayrıntılarla, yüksek teknolojili kumaşlarla, yenilikçi ürünlerle, daha fit kalıplarla, ekoseler, tüm renklerin yanısıra, metalik, parlak, neon ve cesur nekler hakim. JFC Store'de bahar ve yaz, keskin hatlarıyla tutarlı bir görüntü çizerken verdiği enerjik renk ve desenleri ile canlılığından ödün vermemektedir.

JFC Store modelleri, rahat, iddialı, modern, erkeksi, klasik, spor, şık, farklı, zengin model ve renk seçenekleri ile raflarda sizleri bekliyor. Her tarza hitap eden model seçenekleri ile, 13 kendi mağazalar zincirinde sizleri bekliyor. JFC Store Erkek Giyim'in ürünlerini www.jfcstore.com'dan görebilir ve mağazalara ulaşabilirsiniz.

False