GeriPratik Bilgiler Ikea Kargo Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Tl Üzeri Ücretsiz? Ikea Kargo Ücretleri (2022)
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ikea Kargo Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Tl Üzeri Ücretsiz? Ikea Kargo Ücretleri (2022)

Ikea Kargo Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Tl Üzeri Ücretsiz? Ikea Kargo Ücretleri (2022)

IKEA kargo ücreti ne kadar, sık alışveriş yapılan ve yurtdışında da büyük bir topluluk müşterisine sahip olan bir firmadır. Birçok insan alacağı ihtiyacını online olarak internet üzerinden satın almaktadır. Modern çağda artık sık şekilde kolay yolla alışveriş yapmak ön plana çıkmıştır. IKEA kargo ücreti ne kadar detayları ile derledik.

IKEA kargo ücreti ne kadar, aldığınız ürüne göre 150 TL üzeri ürünlerde fiyatın yüzde onu kadar ücret alınmaktadır. Ücret alınan ürün fiyatına göre değişiklik göstermektedir.

IKEA Kargo Ücreti Ne Kadar?

Yapılan alışverişlerde kargonun ücreti ürün fiyatı ve özelliğine göre değişiklik göstermektedir. Ürünün fiyatı 150 TL’yi aşması durumunda fiyatın yüzde 10 miktarı kadar ücret alınmaktadır. Farklı uygulanan tarife ile de 50 - 100 TL arası alışverişlerde ücret 13 TL civarında olmaktadır. İsveç gıda marketi yerinden yapılacak alışverişlerde ise minimum yapılacak alışveriş miktarı 50 TL olmaktadır. Yapılacak bu alışverişlerde kargo ücretleri kategori olarak uygulanmaktadır. Bu özelliklerde kargo ücreti tarifeleri değişkenlik göstererek uygulanmaktadır.

Kaç TL Üzeri Ücretsiz?

Bu firmadan yapılan alışverişlerde ürünün fiyatı ve ağırlığı, boyutuna göre değişkenlik göstermektedir.
100 TL ve üzeri İsveç gıda marketi yerinden yapılan alışverişlerde kargo ücreti sizlere yansıtılmamaktadır.

IKEA Kargo Ücretleri (2022)

Bu büyük alışveriş yerinde yapılan alışverişlerde 150 TL üzeri alışverişlerde belirli miktar nakliye ücreti alınmaktadır. Kargo tarifesi farklı aşamada olduğu için ortalama verilen ücret 10 ile 30 TL arasında değişkenlik gösterdiği görülmektedir. Ürünün alındığı bölüm, fiyatı ağırlığı bunlar kargo ücretini etkileyen faktörler arasında yer almaktadır. Yapacağınız alışverişlerde IKEA firmasından hangi bölümden ve kaç TL tutarından alışveriş yaptığınız dikkate alınarak kargo ücreti yansıtılmaktadır. Firmanın belirlemiş bölümden ve belirlediği tutar alışverişlerinde kargo ücretsizdir.

False