GeriPratik Bilgiler Hepsiburada Kargo Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Tl Üzeri Ücretsiz? Hepsiburada Kargo Ücretleri (2022)
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hepsiburada Kargo Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Tl Üzeri Ücretsiz? Hepsiburada Kargo Ücretleri (2022)

Hepsiburada Kargo Ücreti Ne Kadar Ve Kaç Tl Üzeri Ücretsiz? Hepsiburada Kargo Ücretleri (2022)

Hepsiburada kargo ücreti ne kadar, bütün ülkece ve dünyaca kullanılan alışveriş siteleri oldukça trend ve sık kullanılan hale gelmiştir. Yapılan bu alışverişler ve seçilen ürünlere göre teslimat ve kargo parasında değişiklikler söz konusudur. Verilen ücretlere göre belirli miktarlarda kargo ücreti verilmektedir. Hepsiburada kargo ücreti ne kadar detayları ile derledik.

Hepsiburada kargo ücreti ne kadar, yapılan ücretlendirme 30 TL altındaki siparişlere belirli kargo şirketleri 5 TL olarak belirlemiştir. Fiyat 30 TL üzeri ise özelliğe ve ürünlere göre fiyatlandırma yapılmaktadır.

Hepsiburada Kargo Ücreti Ne Kadar?

Büyük bir kitleye sahip olan bu kuruluştan birçok insan sürekli alışveriş yapmaktadır. Her türlü farklı ürünü burada bulma şansına sahip olmaktasınız. Alınan hangi tür ürün olursa olsun kargo fiyatlandırması alınan ürünün fiyatı ve ağırlığına, özelliğine göre değişmektedir. 30 altı yapılan alışverişlerde belirli kargo firması olan Aras kargo ve Hepsijet ile 5 TL ye taşıma yapılmaktadır. Bu ücret sadece bu şartlarda geçerlidir. 30 TL’yi geçen alışverişlerde ise ürünün ağırlığı, tanesi, fazlalığına göre ücretlendirme yapılmaktadır.

Kaç TL Üzeri Ücretsiz?

Uygulamadan yapılan alışverişlerde kargonun ücretsiz olabilmesi için 75 TL ve üzeri bir alışveriş miktarının olması gerekmektedir. Bunun gerçekleşmesi sonucu kargo ücreti sizlerden tahsil edilmeyecektir. Alınan ürünün özelliği, kilosu, boyu fark etmeksizin sizlere kargo ücreti yansıtılmayacaktır.

Hepsiburada Kargo Ücretleri (2022)

Birçok alışveriş sitesinde olduğu gibi buradan yapılan alışverişlerde de belirli ücretler uygulanmaktadır. Genel ortalama olarak 10 TL civarı kargo ücreti tahsil edilmektedir. Bunun yanı sıra alınan ürünün fiyatı 75 TL üzeri olduğunda kargo ücreti sizlere yansıtılmamaktadır. Sık şekilde tercih edilen bu alışveriş uygulamasında her türlü ürünü bulmak ve almak mümkündür. Sabit bir kargo ücreti tarifesi uygulanmaktadır.

False