GeriAlışveriş Gözlerde modern gölgeler ışıltılarla birleşiyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Gözlerde modern gölgeler ışıltılarla birleşiyor

Gözlerde modern gölgeler ışıltılarla birleşiyor

Golden Rose Glitter Göz kalemi ile gözleriniz parlayacak!

Golden Rose’un yeni ürünü Glitter Göz Kalemi’nin içeriğindeki pırıltılar sayesinde gözleriniz inanılmaz çekici ve yıldızlar kadar parlak olacak.

Yeni sezonda ışıltılı görünüşün zarafetini bakışlarınız ile birleştirecek olan Golden Rose Glitter Göz Kalemi, sizleri etkileyici ve çarpıcı bir göz makyajının keyfini çıkartmaya davet ediyor. Hızlı ve kolay yapılan, cilde doğal ve taze bir görünüm kazandıran sezon modasında, gözler vurgulanarak, dudaklar doğal kalıyor.

Golden Rose Glitter Göz Kalemi bakışlarınız ile modern gölgelerin asaletini buluştururken, canlı renk seçenekleri sayesinde sizlere dilediğiniz kadar özgür olabilme imkânı sunuyor.

Golden Rose Glitter Göz Kalemi serisindeki mavi, yeşil, bronz, gümüş, mor gibi 10 farklı canlı rengiyle kirpik diplerinizden başlayıp, gözünüzün dışına doğru ince bir çizgi çekin. Ardından göz bitiminden kaşlarınıza doğru hafif bir kuyruk çekin. Göz hatlarınızın daha da belirgin olması için kaşlarınızın altına beyaz far sürerek, göz makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

İpeksi dokusu ile kolayca sürülen Golden Rose Glitter Göz Kalemi farklı ve çekici görünmek isteyen kadınların vazgeçilmezi olacak.

False