GeriPratik Bilgiler Gittigidiyor Kapıda Ödeme Var Mı Yok Mu? Gitti Gidiyor'da Alışveriş İçin Ödeme Yöntemleri Neler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Gittigidiyor Kapıda Ödeme Var Mı Yok Mu? Gitti Gidiyor'da Alışveriş İçin Ödeme Yöntemleri Neler

Gittigidiyor Kapıda Ödeme Var Mı Yok Mu? Gitti Gidiyor'da Alışveriş İçin Ödeme Yöntemleri Neler

Son yıllarda e ticaret siteleri sıklıkla ziyaret edilmektedir. Bunlardan birisi de Gittigidiyor alışveriş sitesidir. Pek çok müşteriye sahip olan Gittigidiyor sitesi içerisinde ödeme yöntemleri sıklıkla araştırılmaktadır. Peki Gittigidiyor kapıda ödeme var mı yok mu? Gittigidiyor'da alışveriş için ödeme yöntemleri neler? Sizlere Gittigidiyor sitesi ödeme yöntemleri hakkında merak edilenleri yazımızda detaylıca derledik.

Gittigidiyor sitesinden alışveriş yapan kişiler ödeme yöntemlerini merak etmektedir. Özellikle son yıllarda kapıda ödeme seçeneklerinin bulunup bulunmadığı araştırılmaktadır. 

 Gittigidiyor Kapıda Ödeme Var mı, Yok mu? 

 Gittigidiyor müşterilerine her anlamda güven vermektedir. Özellikle burada tüm işlemler sıfır risk güvencesi ile gerçekleşmektedir. Bu sebeple Gittigidiyor alışveriş sitesinde kapıda ödeme yöntemi bulunmamaktadır. Bunun yanı sıra site EFT veya Havale yöntemi ile ödeme yapmayı da desteklememektedir. Bu sebeple müşteriler Gittigidiyor sitesinden kapıda ödeme, EFT ve havale yöntemi ile alışveriş yapamamaktadır. 

 Gittigidiyor'da Alışveriş İçin Ödeme Yöntemleri Neler? 

 Gittigidiyor internet sitesinde kapıda ödeme yöntemi bulunmamaktadır. Fakat çeşitli ödeme yöntemlerini kullanmak mümkündür. Site içerisinde satın alınan ürünlerde banka kartları, kredi kartları, sanal kartlar ve BKM Ekspress ile ödeme yapmak mümkündür. Bu sebeple kullanıcılar alışverişlerde bu ödeme yöntemlerinden birini seçebilirler. 

 Fakat bu kartlarda yurt dışına ait olan kartlar geçerli olmamaktadır. Bu sebeple sitede yapılan alışverişlerde yut dışı kartlarını kullanmak mümkün değildir. Bunun yanı sıra EFT ve Havale yöntemleri de sitede kabul edilmemektedir.

 

False