GeriPratik Bilgiler Getir Kapıda Ödeme Var Mı Yok Mu? Getir'de Alışveriş Ve Sipariş İçin Ödeme Yöntemleri Neler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Getir Kapıda Ödeme Var Mı Yok Mu? Getir'de Alışveriş Ve Sipariş İçin Ödeme Yöntemleri Neler

Getir Kapıda Ödeme Var Mı Yok Mu? Getir'de Alışveriş Ve Sipariş İçin Ödeme Yöntemleri Neler

Getir kendi alanında ne çok tercih edilen uygulama olarak çıkıyor. Getir üzerinden yapılan alışverişler çeşitli seçenekler ile ödenebiliyor. Getir popüler bir yapıya sahip olduğu için kullanıcılar ödeme yöntemlerini merak ediyor. Bu yüzden biz de Getir kapıda ödeme var mı yok mu? Getir'de alışveriş ve sipariş için ödeme yöntemleri neler sizin için detayları ile derledik.

Getir uygulaması sık kullanılan online alışveriş ortamlarından biri olarak biliniyor. Ayrıca Getir uygulaması her kategoriden ürün için alışveriş imkanı sunuyor. Bu yüzden de en çok tercih edilenler listesinde ilk sıralara yükseliyor. Getir ödeme yöntemleri arasında Getiryemek bölümünde 'restoran getirsin' seçeneği kullanıldığında kapıda ödeme seçeneği sunmaktadır. Bu da kullanıcılar için büyük avantaj sağlamaktadır. 

 Getir Kapıda Ödeme Var mı Yok mu? 

 Getir uygulamasında sadece Getiryemek bölümünde 'restoran getirsin' alanı seçildiğinde kapıda ödeme seçeneği sunulur. Bunun dışındaki sipariş ve alışverişlerde online ödeme yöntemleri kullanılır. Online ödemelerde ise kredi kartı, banka kartı ya da İstanbulkart kullanılabilir. 

 Getir'de Alışveriş ve Sipariş İçin Ödeme Yöntemleri Neler? 

 Getir'de sipariş ve alışverişlerde genel olarak online ödeme yöntemleri kullanılmaktadır. Fakat Getiryemek'te 'restoran getirsin' seçeneği kullanıldığında kapıda ödeme seçeneği de verilmektedir. Getir müşterileri bu seçeneği kullanarak kapıda ödeme yapabilirler. Bu seçenek dışında Getir diğer ödeme yöntemlerini kullanmaktadır. Müşteriler online olarak banka kartı ya da kredi kartı kullanmaktadır. Ayrıca Getir İstanbulkart ile de ödeme almaktadır.

 

False