GeriAlışveriş Fresh’n Soft ile bebeğiniz güvende!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Fresh’n Soft ile bebeğiniz güvende!

Fresh’n Soft ile bebeğiniz güvende!

Yenilenen içerik ve ambalaj tasarımları ile güvenilir temizlik imkanı...

Bebeklerin, hassas ciltlerinin bakımı ve hijyenini konusunda annelerin vazgeçilmezi Fresh’n Soft, yenilenen içerik ve ambalaj tasarımları ile en iyiyi arayan annelere, güvenilir bir temizlik imkânı sunuyor. Fresh'n Soft, yenilenen bebek bakım serisinde; saflaştırılmış su ve doğal pamuktan oluşan formülüyle bebeklerin el, yüz ve tüm vücut temizliği için kullanılabilir.

Dermatolojik ve mikrobiyolojik olarak test edilip onaylanan Fresh’n Soft bebek serisi, paraben, alkol, boya maddesi ve alerjen içermeyen formülü ile bebeklerin hassasiyeti ve sağlığını düşünerek üretiliyor.

Üç farklı üründen oluşan seride;

Ekolojik sertifikalı Yeni doğan Havlusu; bitkisel içeriği sayesinde, pişiği önlemeye yardımcı olur. Zeytinyağı özlü Pişik Önleyici Havlu, bebeğinizin tenini nemlendirerek korur. Uyumlu pH değeri sayesinde, cildi tahriş etmeden temizleyen Fresh’n Soft Bebek Havlusu, bebeğinizi olası bakterilerden korur.

FRESH'N SOFT YENİDOĞAN HAVLUSU

Bebekler anne karnındayken protein, vitamin ve mineral bakımından zengin; Polipeptid,

Yenidoğan bebeğinizin cildinde , anne karnında iken oluşan Verniks, barındırdığı bağışıklık maddeleri sayesinde, bebekte bariyer etkisi gösterir. Konunun önemine vurgu yapan Dünya Sağlık Örgütü, verniksin temizlenmemesini, bebek cildinde mümkün olduğunca uzun kalmasını önermektedir.

Bu nedenle yenidoğan cildi çok özeldir ve bakımı özenle sağlanmalıdır. Su ve pamuk gibi doğal malzemelerle temizlik tercih edilmelidir. Fresh’n Soft, yenidoğan havlusu ile annelerin yenidoğan bebeklerinin temizliğini gönül rahatlığıyla yapmasını sağlamaktadır. Fresh’n Soft, Yenidoğan Havlusu bebeğin bez bölgesinin yanı sıra vücut temizliğinde de güvenle kullanılabilir.

FRESH’N SOFT PİŞİK ÖNLEYİCİ HAVLU

Ekolojik sertifikalı, bitkisel Pişik Önleyici Havlu, içeriğinde bulunan; Shea Butter ve dünyanın tropik bölgelerinde yetişen Phragmites Kharka bitkisi bileşenleri ile bebeğinizin cildini koruma altına alır.

Alman Dermatest Laboratuvarı’nda yapılan klinik testlere katılan ebeveynlerin%95’i, Fresh’n Soft Pişik Önleyici Havlu’nun pişik oluşumunu engellediğini belirtmişlerdir. Pişik Önleyici Havlu, bebeğinizin hassas cildinde lif bırakmadan, pratik ve hijyenik bir çözüm sunmaktadır. Bebeğin cildindeki koruyucu tabaka Verniks’e zarar vermeden tam koruma sağlayan Fresh’n Soft, bebeğinizin doğduğu günden itibaren güvenle kullanım imkânı sağlıyor.

FRESH’N SOFT BEBEK HAVLUSU

Ters Ozmos teknolojisiyle elde edilmiş, saf su ile üretilen Fresh’n Soft Bebek Havlusu’nun parfümsüz formülü, bebeğinizin cildinde, kızarıklıklara neden olabilecek alerjenler içermez.

Fresh’n Soft bebek grubu ürünlerini, bebeğinizin bez bölgesinin yanı sıra vücut temizliğinde de kullanarak, gün boyu hijyen sağlayabilirsiniz.  

False