GeriAlışveriş Favori’nin yeni nesil elmasları büyülüyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Favori’nin yeni nesil elmasları büyülüyor!

Favori’nin yeni nesil elmasları büyülüyor!

Elmasın asaleti günlük hayatta...

Huzurun ve dinginliğin simgesi olan yeşil rengi, Favori’nin yeni nesil elmaslarında! Bu huzur veren ve şık elmaslara sahip olmak ister misiniz?

Birbirinden özel ve şık tasarımlarıyla sektöre damgasını vuran Favori, şimdi de yepyeni elmas koleksiyonuyla kadınların yüzlerini güldürüyor. Tasarımlarında yeşil rengin dinlendiriciliğini ve gizemini kullanan Favori, elması yeniden trend haline getiriyor. Favori yepyeni elmas koleksiyonuyla, elması sadece davetlerde takılan takı olmaktan çıkarıp günlük yaşama taşıyor ve her yaştan kadının kullanımına sunuyor. Suyla temasında ışıltısını kaybetmeyen yeni nesil elmas koleksiyonunda yer alan yüzük, küpe ve kolye alternatifleri tüm kadınları Favori mağazalarına davet ediyor.

Takı sektörünün lider markası Favori’nin Avrupa`nın en büyük ve modern kuyumculuk tesislerinde üretilen ürünlerinin tamamı TSE güvenceli olup, kalite garantisiyle satılıyor. Türkiye’nin dört bir yanındaki Favori mağazalarından ulaşılabilen bu seçkin ürünler uygun ödeme koşullarıyla da dikkat çekiyor.

False