GeriAlışveriş Evgör’den öğretmenlere özel kampanya!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Evgör’den öğretmenlere özel kampanya!

Evgör’den öğretmenlere özel kampanya!

Öğretmenler günü hediyesi...

Mobilya markası Evgör, 24 Kasım Öğretmenler Günü için özel bir kampanya başlattı. Kampanya sayesinde, yeni evlenecek olan ya da evini yenilemek isteyen öğretmenler, Kasım ayı sonuna kadar Evgör Mobilya’dan yapacakları tüm alışverişlerde ekstra %10 indirimden yararlanabilecek. 

Evgör, salon takımları, yemek odaları, yatak odaları, oturma grupları, köşe takımları ve mobilya aksesuarlarında 36 aya varan taksit imkanının yanı sıra “Şimdi al 3 ay sonra ödemeye başla” avantajı da sunuyor. Evini yenileyenlerin adresi Evgör Mobilya, 24 Kasım Öğretmenler Günü için Edirne’den Kars’a yurdun her noktasında özveriyle görevlerini yerine getiren Öğretmenlere özel avantajlar sunuyor.

Evgör’den öğretmenlere özel kampanya

Evlenecek olan, tayini dolayısıyla yeni ev kuran ya da evini yenileyen tüm öğretmenler, kalite ödüllü Evgör Mobilya’nın “modern, klasik, avangarde ve modern ve Klasik” tarzdaki tasarımlardan dilediklerine ekstra %10 indirim fırsatıyla sahip olabiliyor. “Emanet Sistemi” ile müşterilerine şimdi satın aldıkları ürünü, diledikleri zaman teslim alabilme ayrıcalığı sunan firma, ülke genelinde teslimat ve montaj hizmeti veriyor.

www.evgor.com.tr

False