GeriEtkinlikler Bu hafta vizyona giren filmler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Birbirinden farklı hikayeleri ile 8 yeni film ve fragmanları...

Bu hafta sinemalarda 8 yeni film vizyona giriyor. Hikayeleri birbirinden farklı bu filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik. İşte bu hafta vizyona giren filmler…


BÜYÜK BUDAPEŞTE OTELİ

Bu hafta vizyona giren filmler

Wes Anderson’un yönettiği ve Ralph Fiennes, F. Murray Abraham, Mathieu Amalric ile Adrien Brody’nin oynadığıBüyük Budapeşte Oteli (The Grand Budapest Hotel), 11 Nisan 2014’de Tiglon Film dağıtımıyla Tiglon Film tarafından vizyona çıkarılıyor. Büyük Budapeşte Oteli, iki savaş arasındaki dönemde ünlü bir Avrupa otelinde kapı görevlisi olarak çalışan Gustave H. ile lobi görevlisi Mustafa’nın arkadaşlık hikâyesini anlatıyor. İki iyi arkadaş otelde görevdeyken paha biçilemez bir Rönesans eseri çalınır. Aile yadigârı olan eser servet değerindedir. İkili kendi hayatlarındaki bu önemli savaşın mücadelesini verirken, dışarıda ise bir çağ değişmektedir.

Yönetmen: WES ANDERSON

Oyuncular: Ralph Fiennes, Tony Revolori, F. Murray Abraham, Mathieu Amalric, Adrien Brody, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Harvey Keitel, Jude Law, Bill Murray, Edward Norton, Saoirsse Ronan, Jason Schwartzman, Lea Seydoux, Tilda Swinton, Tom Wilkinson, Owen Wilson

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


HIZLI VE KORKUSUZ

Bu hafta vizyona giren filmler

Michael, son 5 yıl içinde hiç görmediği karısını görebilmek için tahliye koşullarını hiçe sayan bir eski suçludur. Havaalanından kiralığı araç son dakika yaşanan bir elektrik kesintisi ile karışmıştır.

Araçtan kendisine ait olmayan bir telefon sesi duyar. Muhtemelen daha önceki müşterilerden kalmış bir telefon. Sıkışan trafikte ise araba koltuğunun altında uğursuz görünümüyle bir silah saklı olduğunu fark eder. Telefon çalar... “Mesajı aldın” der bir ses ve telefon kapanır... Beklenmeyen bir olayın içinde yanlış arabanın sürücü koltuğunda yanlış bir adamdır artık…

Yönetmen: Mukunda Michael Dewil

Oyuncular: Paul Walker, Naima McLean, Gys de Villiers, Leyla Haidarian

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


RİO 2

Bu hafta vizyona giren filmler

Film dünya çapında rekor kıran “Ice Age”,”Ice Age: Dinozorların Şafağı” ve “Ice Age: Kıtalar Ayrılıyor” filmlerinin yönetmeni Carlos Saldanha’nın hayal gücünden doğdu. Saldanga uzun zamandır doğduğu yer olan Rio için bir aşk mektubu yazmak istiyordu. Bu istediğini mesleğiyle özdeşleştirerek, şehrin yerlisi denilebilecek bir kuşun bu fevkalade şehirdeki hayat hikâyesini anlattı.

Yönetmen: Carlos Saldanha

Dublaj Oyuncuları: Anne Hathaway, Jesse Eisenberg, Jemaine Clement, Kristin Chenoweth, Will.I.Am, George Lopez, Bruno Mars, Leslie Mann

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


JOE

Bu hafta vizyona giren filmler

Joe, bahtsız Gary Jones ve sefalet içindeki babasını, bir kereste şirketindeki “ağaç zehirleme” ekibine alır. Vurdumduymazlığıyla bilinen Joe, Gary’de farklı bir şeyler olduğunu hisseder: Kararlılık, bozulmamışlık ve Joe’nun artık inanmadığı bir direnç duygusu. Gary her şeyden mahrum kalmış, hayatında bir gün bile okula gitmemiştir ama yine de ailesine bakmak, babası canavarlaştığında kız kardeşini korumak ve daha iyi bir gelecek umuduna tutunmak zorundadır. Joe ve Gary ikisini de geri dönülmez bir şekilde değiştirecek sıradışı bir bağ geliştirirler. Gary, üstesinden gelemeyeceği güçlükte bir tehlikeyle karşı karşıya geldiğinde Joe’dan yardım ister.

Yönetmen: David Gordon Green

Oyuncular: Nicolas Cage, Tye Sheridan, Adriene Mishler, Heather Kafka, Ronnie Gene Blevins

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


HAYALETLİ EV

Bu hafta vizyona giren filmler

Lisa 16. yaş gününden bir önce ölür. Artık bir ölümsüze dönüşmüştür, sonsuza kadar yaşayacaktır. Ailesiyle birlikte hayatını kaybeden Lisa, hayatının son gününü her gün, defalarca, tekrar tekrar yaşamaktadır. Ancak bir süre sonra bir şey tarafından izlendiğini hissetmeye başlar. Yaşadıkları evin bir zamanlar, genç kızları kaçırıp, cesetlerini evin bodrumuna saklayan bir seri katile ait olduğunu öğrenir. Bu katil ölünce, yaşayanlara musallat olabilen, güçlü ve kötü bir ruha dönüşmüştür.

Yönetmen: Vincenzo Natali

Oyuncular: Abigail Breslin, Samantha Weinstein, Stephen McHattie

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


KENDİME İYİ BAK

Bu hafta vizyona giren filmler

Emre ve Yeşim, düğünlerine bir hafta kala yoğun bir hazırlık içerisindedirler. Emrenin düğün öncesi davetiyeleri vermek için gittiği bir arkadaş toplantısında, eski sevgilisi Begüm'ün (Aslı Tandoğan) tekrar hayatına girip aklını karıştırmaya başlamasıyla Yeşim'le arası açılmaya başlar. Üstelik Begüm bu kez yanında Emre'nin hiç bilmediği sırları ve süprizleri de getirmiştir. Zamanı bu kadar daralırken, aşık olduğu iki kadının arasında kalan Emre'yi hiç tahmin etmeyeceği bir sınav beklemektedir.

Yönetmen: Serhan Arslan, Ruhi Yapıcı

Oyuncular: Aslı Tandoğan, Begüm Birgören, Çağdaş Onur Öztürk

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


KAPTAN AMERİKA: KIŞ ASKERİ

Bu hafta vizyona giren filmler

Konusu, ilk kez 1941 yılında yayınlanan ve popülerliğini hiç bir zaman kaybetmeyen Marvel çizgi romanlarına dayanan “Kaptan Amerika: Kış Askeri”nin yapımcılığını Kevin Feige, yönetmenliğini ise Anthony ve Joe Russo üstleniyor. Filmin senaryosu Christopher Markus & Stephen McFeely’e ait. Filmin oyuncu kadrosunda Chris Evans, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Frank Grillo, Emily Van Camp, Hayley Atwell ile Alexander Pierce rolünde Robert Redford ve Nick Fury rolünde Samuel L. Jackson yer alıyor. Marvel’ın “Kaptan Amerika: Kış Askeri” Steve Rogers, günümüz Washington’ında güçlü fakat belirsiz bir düşmana karşı Black Widow olarak bilinen Natasha Romanoff ile iş birliği yapıyor.

Yönetmenler: Anthony ve Joe Russo

Oyuncular: Chris Evans, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Frank Grillo, Emily VanCamp, Hayley Atwell ile Alexander Pierce rolünde Robert Redford ve Nick Fury rolünde Samuel L. Jackson.

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


HAYAT SANA GÜZEL

Bu hafta vizyona giren filmler

Azmi’nin baş edemediği sürekli kâbusu ‘’ölüm korkusu’’dur. Bu yüzden etrafındaki herkesin hayatını da cehenneme çevirir. Çocukluktan beri en yakın arkadaşı Doktor Mustafa’dır. Günlük hayatında yaşadığı en küçük olumsuz olayda bile’’ölüm korkusu’’ ile soluğu onun yanında alır.

Tahlillerinin sonucunu öğrenmek için gittiği hastanede, iki aylık ömrü kaldığını öğrenen Azmi şok geçirir. Kendisine cennet kapılarını açmak için hazırlıklar yapmaya başlar. Geride bırakacağı çok sevdiği eşi kiminle evlenecek? Oğluna kim babalık yapacak? Bu kadar çalışıp çabalayıp kurduğu şirketlerini kim yönetecek? Ayrıca, köyünde paralarını elinden aldığı annesi, kalbini kırdığı arkadaş ve dostları haklarını helal edecekler mi?

Yönetmen: Murat Şeker

Oyuncular: Şevket Çoruh, Hande Katipoğlu, Tuba Ünsal, Timur acar, Hakan Bilgin, Dilberay, Burak Sağyaşar 

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

False