GeriEtkinlikler Bu hafta vizyona giren filmler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Birbirinden farklı hikayeleri ile 7 yeni film ve fragmanları...

Bu hafta sinemalarda 7 yeni film vizyona giriyor. Hikayeleri birbirinden farklı bu filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik. İşte bu hafta vizyona giren filmler…


SONSUZ AŞK

Bu hafta vizyona giren filmler

Kendilerini ayırmaya çalışan ebeveynleri yüzünden daha da kayıtsızlaşan bir aşk -macerasını tutuşturan karizmatik bir erkekle ayrıcalıklı bir kızın hikâyesini anlatan Sonsuz Aşk’ta Alex Pettyfer (Striptiz Klübü) ve Gabriella Wilde (Üç Silahşörler) rol alıyor.
Shana Feste (Country Strong) tarafından yönetilen bu romantik dramda Robet Patrick, Bruce Greenwood, Rhys Wakefield, Dayo Okeniyi, Emma Rigby ve Joely Richardson gibi isimler de rol alıyor. Shana Feste ve Joshua Safran’ın yazdığı filmin yapımında Bluegrass Films’den Scott Stuber ve Pamela Abdy (Kimlik Hırsızı)’ye Fake Empire’dan Josh Schwartz ile Stephanie Savage (Gossip Girl) katılıyor.

Yönetmen: Shana Feste

Oyuncular: Alex Pettyfer, Gabriella Wilde, Robert Patrick, Bruce Greenwood, Rhys Wakefield, Dayo Okeniyi, Emma Rigby ve Joley Richardson

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


SADECE AŞIKLAR HAYATTA KALIR

Bu hafta vizyona giren filmler

Çok bilinmeyen, genelde yer altı camiasının tanıdığı bir müzisyen olan Adam, yaşadığı toplumun ve insanlığın aldığı halden dolayı depresif ve çok mutsuz haldedir. Onu hayata bağlayan Eve adındaki sevgilisi ile olan aşkları ise yüzyıllardır sürmektedir; zira Adam ve Eve aşkları hiç tükenmeyen iki vampirdir! Fakat bu ölümsüz ve uzun soluklu aşk Eve'in küçük kız kardeşi Ava tarafından sekteye uğrayacaktır.

Yönetmen: Jim Jarmusch

Oyuncular: Tom Hiddleston, Tilda Swinton, Mia Wasikowska, John Hurt, Anton Yelchin, Jeffrey Wright

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


AŞK

Bu hafta vizyona giren filmler

Sezgisel ve kendi doğruları olan özel bir birlikteliğe söz veren yeni, gelişmiş bir işletim sistemi, uzun bir ilişki sonrası kalbi kırılmış olan Theodore’un ilgisini çeker. Sistemin kurulumunu yaparken anlayışlı, hassas, şaşırtıcı şekilde komik ve şaşaalı bir kadın sesi olan “Samantha” ile tanışmaktan çok memnun olur. Theodore’unkilerle birlikte Samantha’nın ihtiyaçları, istekleri büyüdükçe ve bağlantıları sürdükçe arkadaşlıkları, birbirlerine duydukları aşk olarak derinleşir.

Yönetmen: Spike Jonze

Oyuncular: Joaquin Phoenix, Amy Adams, Rooney Mara, Lynn Adrianna

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


ROBOCOP

Bu hafta vizyona giren filmler

1980’lerin kült klasiğinin yeniden yapımı olan, Jose Padilha’nın yönettiği “RoboCop”ta insan ile makine birleşir. Filmde, polis memuru Alex Murphy, robotik savunmada dünya lideri şirket OmniCorp’un yıldız ürünü olur. OmniCorp suçun kasıp kavurduğu bir Detroit’te mükemmel polis konusunda bir boşluk olduğunu görür: Polislerin hayatını tehlikeye atmadan, şehri temizleyebilecek bir robot. Sorun şudur ki, tetiği bir robotun çekmesi fikri insanları tedirgin etmektedir. Şirket amacına ulaşmak için taviz verir: Murphy ölümcül şekilde yaralandıktan sonra, gözlerini hastanede açtığında, büyük ölçüde robota dönüştüğünü görür. Artık insanlığından geriye pek az şey kalmıştır ama dört dörtlük bir polistir.

Yönetmen: Jose Padilha

Oyuncular: Joel Kinnaman, Gary Oldman, Michael Keaton, Abbie Cornish, Jackie Earle Haley, Jennifer Ehle, Jay Baruchel, Marianne Jean-Baptiste

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


BALAYI

Bu hafta vizyona giren filmler

Ülkenin en zengin iş adamlarından biri olan Uğur, çok ünlü bir oyuncu olan eşi Gül'ü,sürpriz balayı için Kaleköy'e götürür. Uğur, Gül ile başbaşa kalmak için köylüleri köyden göndermiştir. Balayından bir hafta önce tanışmış ve yıldırım nikâhı ile evlenmiş çift, günler geçtikçe ilişkileri ile ilgili yoğun bir hesaplaşmanın içine girerler. Uğur'a göre Gül, dilinin altında bir bakla saklıyor gibidir. Zaman geçtikçe çiftin arasındaki bu gerilimli durum çözülmez ve Uğur bu saklı olanı ortaya çıkardığında kıyamet kopar.

Yönetmen: Koray Baliç

Oyuncular: Emre Kılıç, Seda Tosun, Petek Kırboğa, Dilan Çiçek Deniz, Bertan Ceylan

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


VAMPİR AKADEMİSİ

Bu hafta vizyona giren filmler

Tüm dünyanın merakla beklediği Vampir Akademisi'ne hoş geldiniz. Rose Hathaway yarı insan yarı vampirdir. St. Vladimir Akademisi'nde kendisi gibi olanlarla birlikte koruyucu olmak için eğitilmektedir. Onun dünyasında vampirler iyi ve kötü olarak iyiye ayrılır: İnsanlarla barışçıl bir şekilde yaşayan, sadece bağışçılardan kan alan ve dört elementten -su, toprak, ateş, hava- birini kontrol edebilme yeteneğine sahip Moroi'ler. Ve özellikle Moroi’lerin kanıyla beslenen acımasız Strigoi'ler. Rose ve diğer koruyucular Moroi'leri korumak ve Strigoi'leri öldürmekle görevlidirler. Rose'un en yakın arkadaşı Lissa ise kraliyet ailesinden bir Moroi'dir ve duyulmamış bir elementi kullanma yeteneğine sahiptir. Yeni dönemde Rose’un eğitimi için okulun en iyi ve en güçlü öğretmenlerinden biri olan Dimitri’nin atanmasıyla Rose’un hayatı değişmeye başlar. Lissa’nın peşindeki karanlık güçler yaklaşırken, Rose ve Dimitri kötülere karşı beraber savaşacak ve imkânsız bir aşk yaşamaya başlayacaktır. ‘Açlık Oyunları’ ve ‘Alacakaranlık’ serilerinden sonra Hollywood'a damga vurması beklenen yepyeni bir serinin ilk filmi olan Vampir Akademisi dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca hayranı tarafından heyecanla bekleniyor! 35 ülkede bestseller olan 6 kitaplık serinin her bir filmi her sene 14 Şubat Sevgililer Günü’nde tüm dünyada vizyona girecek.

Yönetmen: Mark Waters

Oyuncular: Zoey Deutch, Lucy Fry, Danila Kozlovsky, Dominic Sherwood, Cameron Monaghan, Sami Gayle, Sarah Hyland, Joely Richardson, Olga Kurylenko, Gabriel Byrne

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


Bİ KÜÇÜK EYLÜL MESELESİ

Bu hafta vizyona giren filmler

İstanbul’un en popüler semtlerinden birinde yetişmiş Eylül ile Bozcaada’nın huzurlu, sakin ortamında kendi halinde yaşayan Tekin’in tesadüflerle başlayan birlikteliklerini, farklı senaryosu ve sürprizleriyle konu alan film, aşık olmanın değil, aşkı hatırlamanın hikâyesini anlatıyor.

Yönetmen: Kerem Deren

Oyuncular: Engin Akyürek, Farah Zeynep Abdullah, Ceren Moray, Serra Keskin

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

False