GeriEtkinlikler Bu hafta vizyona giren filmler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Birbirinden farklı hikayeleri ile 5 yeni film ve fragmanları...

Bu hafta sinemalarda 5 yeni film vizyona giriyor. Hikayeleri birbirinden farklı bu filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik. İşte bu hafta vizyona giren filmler


Kadın İşi: Banka Soygunu

Bu hafta vizyona giren filmler

“Kadın İşi”; farklı nedenlerle hayal kırıklığına uğramış, kalpleri kırık 4 kadının, kendileri için göze alamayacakları riskleri, şartlar ne olursa olsun birbirleri için göze alarak kalkıştığı banka soygunu macerasını anlatıyor. Başlarına ne geleceğini düşünmeksizin, hiçbir koşulda birbirini satmayan 4 kadının sırt sırta verdiği film; gerçek dostlara daha sıkı sarılmanın ne denli önemli olduğunu anlatırken, en zor şartlarda dahi gülecek bir şey bularak hayata tutunmanın önemini de seyirciye eğlenceli bir şekilde hatırlatıyor.

Yönetmen: A. Taner Elhan

Oyuncular: Meltem Cumbul, Filiz Ahmet, Özge Ulusoy, Esra Dermancıoğlu, Meral Çetinkaya, Ayten Uncuoğlu, Ferit Aktuğ, Erdal Cindoruk, Ayşen İnci, Gökçe Eyüboğlu, Sadi Celil Cengiz

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


Sen Şarkılarını Söyle

Bu hafta vizyona giren filmler

Coen Kardeşler'in yine bir dönem dramasına imza attıkları Inside Llewyn Davis, 1960'lı yılların New York'unda geçiyor. 1960'lı yılların başında Greenwich Village, folk müziğin devrimine sahne olur. Film ünlü folk sanatçısı Dave Van Ronk'un hayatından ilhamla yola çıkarak, dönemin müzik piyasasında yaşananları ünlü sanatçılar Bob Dylan, Joan Baez ve Joni Mitchell eşliğinde beyazperdeye taşımakta.

Yönetmen: Ethan Coen, Joel Coen

Oyuncular: Oscar Isaac, Carey Mulligan, John Goodman, Justin Timberlake

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


Karlar Ülkesi

Bu hafta vizyona giren filmler

Bir kehanet, bir krallığı sonsuza dek kışa mahkum edince korkusuz ve iyimser Anna, cesur dağ adamı Kristoff ve onun sağ kolu olan ren geyiği Sven ile işbirliği yapıp kız kardeşi Kar Kraliçesi Elsa’yı bulmak ve buz büyüsünü bozmak için uzun bir yolculuğa çıkar. Her adımda gizemli yaratıklara, Olaf adında komik bir kardan adama, Everest gibi kocaman dağlara ve sihre rastlayan Anna ve Kristoff, krallığı yok olmaktan kurtarmak için büyük savaş verirler.

Yönetmenler: Chris Buck, Jennifer Lee

Oyuncular: Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff, Josh Gad, Alan Tudyk, Eva Bella, Santino Fontana, Chris Williams

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


Düzenbaz

Bu hafta vizyona giren filmler

Dolandırıcı Melvin Weinberg (Christian Bale), FBI ajanı Jimmy Boyle (Bradley Cooper) tarafından yakalanınca onlar için muhbirlik yapmayı kabul eder. Melvin ve FBI departmanını yöneten beyinler başka dolandırıcıları yakalamak için birlikte Arap Şeyhi’nin yönettiği Atlantic City’de düzenlenecek yüksek profili kumarbazların katılacağı zekice bir oyun kurarlar. Bu oyunu kurarken yalanlar artar ve işe daha fazla suçlu dahil olamaya başladıkça Melvin kime güveneceğini bilemez hale gelir ve en kötüsü FBI Melvin tarafından oyuna getirildiğini düşünmeye başlar.

Yönetmen: David O. Russell

Oyuncular: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Christian Bale, Amy Adams, Jeremy Renner, Robert De Niro

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


Çılgın Dersane 3

Bu hafta vizyona giren filmler

Özlem Dersanesi’nin öğrencileri dersaneler arası müzik yarışmasının finali için Antalya’da otele yerleşmişlerdir. Kendileri adına yarışacak olan Ali’nin aniden hastalanmasıyla, hiç de akıllarında olmayan ve otel çalışan Zeynep’i kendi adlarına yarışmaya hazırlarlar. İlk görüşte Zeynep’e aşık olan Ali, arkadaşlarıyla birlikte Zeynep’in hayatındaki bilinmeyen gerçekleri öğrenerek, onun için hayati bir önem taşıyan sorununu çözmek için kolları sıvarlar. Bu arada karşı dersanenin öğrencileri ise yarışmayı kazanmak için her türlü yolu deneyerek, yalanlar söylemekten hiç çekinmeyeceklerdir. Komedi, aşk, karşılıklı oyunlar, dans ve gençlik dolu olan filmin senaryosunu İrfan Saruhan ve Şafak Güçlü birlikte yazdılar. Yapımcılığını Servet Aksoy’un üstlendiği Çılgın Dersane 3 filminin yönetmen koltuğunda ise Kamil Çetin oturuyor.

Yönetmen: Kamil Çetin

Oyuncular: Duygu Çetinkaya, Paşhan Yılmazel, Okan Karacan, Zeynep Aktuğ, Ozan Aydemir, Buket Kahraman, Merve Üçer, Ozan Güler, Boğaç Aksoy, Yeşim Taşdelen, Alican Uğur, İlkin Oğuzhan Çakır, Bade Deniz, Ahmet Kayakesen, Serenay Aktaş, Enis Karaca, İlayda Çiçek, Ünal Hoşkal, Pınat Akılveren, İrfan Arslanhan, Filiz Gök, Recep Tiryaki

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

False