GeriEtkinlikler Bu hafta vizyona giren filmler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler ve fragmanları...

Bu hafta sinemalarda 7 yeni film vizyona giriyor. Hikayeleri birbirinden farklı bu filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik. İşte bu hafta vizyona giren filmler


YILIN SAVAŞI

Bu hafta vizyona giren filmler

Hip-hop’ın dev ismi Dante Graham (Laz Alonso) b-boy (break dansçı erkek) geçmişi sayesinde milyar dolarlık bir iş kurmuştur. Şimdi, amacı Fransa Montpellier’de gerçekleşecek olan, hip-hop’ın bir numaralı efsanevi yarışması Battle of the Year’ı kazanabilecek bir Amerikan rüya takımı yaratarak ABD’nin bu danstaki üstünlüğünü yeniden kabul ettirmektir.

Graham takımın koçluğuna eski dostu ve takım arkadaşı Jason Blake’i (Josh Holloway) getirir. Blake, yardımcı koçu Franklyn (Josh Peck) ve koreografı Stacy’nin (Caity Lotz) yardımıyla dik kafalı 13 bireyi tüm rakipleriyle mücadele edebilecek, disiplinli, uyumlu ve gösterişli bir takıma dönüştürmeye çabalar.

Fakat yarışmaya haftalar kala, dansçılardan Rooster (Chris Brown) ile Do Knock (Jon Cruz) arasındaki çekişme takımı ikiye böler. Bu arada Blake de eşini ve çocuğunu trajik bir kazada kaybettiğinden beri pençesine düştüğü umutsuzluk ve alkol sorunuyla başa çıkmaya çalışmaktadır. Eğer rüya takım üyeleri b-boy dünya şampiyonluğunu 15 yıl aradan sonra Amerikan topraklarına geri getirmek istiyorlarsa, başarılı olmak için kişisel şeytanlarını alt etmeleri gerekecektir.

Yönetmen: Benson Lee

Oyuncular: Josh Holloway, Laz Alonso, Josh Pech, Caity Lotz, Anis Cdeurfa, Steve Terada, Joshua Lee Ayers, Michael ‘Murda’ Carrasco

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


ÖLÜMSÜZ AŞK

Bu hafta vizyona giren filmler

Ruth (Rooney Mara) ve Bob (Casey Affleck) Teksas’ta yaşayan kanun kaçağı genç bir çifttir. Karıştıkları bir soygunda hamile olan Ruth yanlışlıkla bir polisi vurunca Bob suçu üstlenerek hapse girer. Ruth yalnız bir anne olarak yaşamını sürdürürken, Bob hapisten kaçarak sevgilisi ve çocuğuna kavuşmak için hayatı pahasına bir maceraya atılır. Bu sırada polis memuru Patrick (Ben Foster), Ruth’a aşık olur. Ruth, onun vadedebileceği güvenli bir hayat ile aşkı arasında zorlu bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

Yönetmen: David Lowery

Oyuncular: Casey Affleck, Rooney Mara, Ben Foster, Nate Parker

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


KIZIM İÇİN

Bu hafta vizyona giren filmler

Kırklı yaşların ortasındaki Tuncer, yıllar önce karısından boşanıp kendi hayatına yönelmiştir. Babasının varlığından habersiz büyüyen Tuba ise 18 yaşını doldurmasına üç hafta kala, bir anda karşısında Tuncer’i bulur. Onunla birlikte hayallerini aşan bir yolculuğa çıkar. Tuba, ilginç yolculukta, babası olduğunu iddia eden deli dolu ve gizemli Tuncer’i tanırken, büyük sürprizlerle karşılaşacaktır. Bir yandan hayatında eksikliğini hissettiği sevgilerle, diğer yandan aşkla tanışacaktır.

Babasıyla ilgili tek bir anısı bile olmayan Tuba için anılarda kalacak “an”lar inşa etmeye çalışır Tuncer. Çünkü hayat, yaşanamayanlara hayıflanmak değildir... Yaşananlardan hatıralarda kalandır!

Yönetmen: Hakan Haksun

Oyuncular: Yetkin Dikinciler, Eda Ece, İnci Türkay, Berke Üzrek, Hakan Altıner, Sefa Zengin, Yakup Yavru, Güler Ökten

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


SAROYAN ÜLKESİ

Bu hafta vizyona giren filmler

Yazar William Saroyan sürgün bir Ermeni ailenin çocuğu olarak 1908'de Amerika'da doğar. Kendisini her zaman Ermeni, Amerika'lı ve Bitlistsi (Ermenice: Bitlis'li) olarak tanımlar. 1964'te uzun bir Anadolu yolculuğuna çıkar. 'Saroyan Ülkesi', gerek yol arkadaşlarının tanıklıklıkları, gerekse Saroyan'ın kendi anıları ve hikâyeleri aracılığıyla yazarın öfkesini, tutkusunu, özlemini, empati yetisini ve insan sevgisini sergilemektedir. Dolayısıyla filmin senaryosu söyleşilere, Saroyan'ın öykü canlandırmalarına ve bütünüyle bir kolaj olarak kurgulanan Saroyan'ın kendi sözlerine dayanmaktadır. Kırkdokuz yıl sonra Saroyan'ın yolculuğunun izinde, atalarının peşinden giden bir adamın kendisini bir kez daha keşfedişine tanıklık edeceğiz.

Yönetmen: Lusin Dink

Oyuncular: Ara Mgrdician, Artur Norikyan, Kevork Malikyan, Yalçın Çilingir, Sevinç Erol, Elmon Hayran

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


DÜĞÜN DERNEK

Bu hafta vizyona giren filmler

Sivaslı Tarık ve Letonyalı Nugesha’nın aynı ülkede çalışabilmek için acilen evlenmeleri gerekir. Ancak damadın babası İsmail için, dört dörtlük bir düğün yapmak şarttır. Sivas’da düğün gelenekleri ağır, İsmail’de imkân dardır, ama ne gam! Can yoldaşları ile tüm Sivas seferber edilecektir.

Fikret ve Çetin gelinlik ve düğün salonu peşine düşerken, Saffet’in payına da düğünün sanatçısını bulmak düşer. Bir tüp kamyonu, bir deve ve tek oğlunun mürvetini görmekten başka herşeye gözünü kapatabilen bir kayınvalide! Üzerine Letonya’dan yola çıkan bir grup “kız tarafı”! Çekilen silahlar ve atılan dayaklar filmin kahkaha dozunu hiç düşürmüyor. Nefes kesen maceranın mizah sosu hiç eksilmiyor! ‘Bu düğün ya gerçekleşecek, ya gerçekleşecek! Vazgeçmek yok!’

Yönetmen: Selçuk Aydemir

Oyuncular: Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Barış Yıldız, Ulaş İnan Torun, Zerrin Sümer, Şinasi Yurtsever, Kemal İnci, Erol Aksoy, Reyhan İlhan, Jelena Bolic, Lelde Dreimane, Toms Liepajnieks, Rihard Lepels, Juris Strenga

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


MC DANDİK

Bu hafta vizyona giren filmler

Doğduğu gün kaderi belirlenmiş olan öksüz ve yetim Dandik (Ragga Oktay), zorluklarla dolu bir hayatın içinde iyilik ve dürüstlükle aşkının peşinden koşarken kötü bir adamın düşmanlığını ve hayatın engellerini aşmaya çalışır. Yıllar önce kaybettiği çocukluk aşkı Aslı’yı (Zerrin Arıkan) tesadüfen yeniden bulan Dandik, en yakın arkadaşı FİKO (Lemi Filozof) ile birlikte ayakta durmaya çalışırken bir yandan da sevdiğiyle mutlu bir hayat kurmanın yollarını arar. Hiçbir zorluk karşısında geri adım atmayan, hapse düşünce bile ayakta kalmayı başaran Dandik, sevdiğine ve hayallerine kavuşabilecek mi? Kötü adamla olan savaşı nasıl son bulacak ve bu savaştan kim galip çıkacak?

Yönetmen: Ragga Oktay, Cem Yaz

Oyuncular: Ragga Oktay, Zerrin Arıkan, Lemi Filozof, Sümer Tilmaç, Özay Fecht, Asım Can Gündüz, Gülüm Baltacıgil, Muhammed Solihu, Emmanuel Mele Jason

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


YOZGAT BLUES

Bu hafta vizyona giren filmler

Yozgat Blues, taşrada hayatlarını sürdüren karakterlerin yaşadığı değişimi ve buna bağlı derin duygusal kırılmayı anlatıyor. Yavuz bir yandan belediyenin açtığı müzik kursunda hocalık yapmakta, bir yandan da AVM´lerde eski Fransızca şarkılar söylemektedir; kurstan öğrencisi Neşe ise marketlerde ürün tanıtımı yapmaktadır. Yavuz, aldığı bir iş teklifi üzerine Neşe´yle birlikte Yozgat´a gider. Önceleri, bir berber kalfası olan Sabri ve onun radyocu arkadaşının da destekleriyle programın tanıtımı için çok uğraşsalar da yaptıkları müzik yerli halkın pek ilgisini çekmez. Yavuz devam etmek için Neşe´den güç alırken, Neşe´nin ilgisini çeken başka hayatlar vardır. Her üçünün de hayatla kurdukları ilişki ve beklentileri, istedikleri yönde ilerlemez. Zaman geçtikçe ilişkileri karmaşıklaşır ve beklemedikleri yerlere gider.

Yönetmen: Mahmut Fazıl Coşkun

Oyuncular: Ercan Kesal, Ayça Damgacı, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

False