GeriEtkinlikler Bu hafta vizyona giren filmler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler ve fragmanları...

Bu hafta sinemalarda 5 yeni film vizyona giriyor. Hikayeleri birbirinden farklı bu filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik. İşte bu hafta vizyona giren filmler


AÇLIK OYUNLARI: ATEŞİ YAKALAMAK

Bu hafta vizyona giren filmler

Tüm dünyada gişe rekorları kıran “Açlık Oyunları” filminin devamı olan “Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak” bugün seyircisiyle buluşacak.

Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak, 2012’de muhteşem bir gişe başarısı yakalayan Açlık Oyunları’nın arkasından; dünya çapında bir fenomen haline gelen hikayeye yeni bir soluk yaratmaya geliyor.

Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak; Katniss Everdeen’in (Jennifer Lawrence) yoldaşı Peeta Mellark (Josh Hutcherson) ile birlikte 74.cü Açlık Oyunları’nı kazanması ve eve sağ salim dönmesiyle başlar. Kazanmak, aslında ailelerini ve arkadaşlarını geride bırakıp, bütün bölgeleri tek tek gezmelerini gerektiren “Zafer Turu” yapmaları anlamına gelmektedir. Yol boyunca Katniss ayaklanmanın başlamak üzere olduğunu fark eder. Fakat başkent, hala büyük ölçüde Başkan Snow’un kontrolündedir. Snow ise her şeyden habersiz bütün Panem’i değiştirebilecek olan Açlık Oyunları’nın 75. yılı etkinliklerini hazırlamakla meşguldür.

Yönetmen: Francis Lawrence

Oyuncular: Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth, Josh Hutcherson, Elizabeth Banks, Jena Malone, Woody Harrelson

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


KAHRAMAN ŞÖVALYE JUSTIN

Bu hafta vizyona giren filmler

Justin, bürokratların yönettiği ve şövalyelerin yasaklandığı bir krallıkta yaşamaktadır. Justin, tıpkı büyükbabası gibi Kahraman Şövalyelere katılmak istemektedir. Ama Kraliçe’nin başdanışmanı olan babası Reginald, oğlunun kendi izinden gitmesini, avukat olmasını istemektedir.

Justin, çok sevdiği büyükannesini ziyaretinde ondan ilham alır; sözüm ona sevgilisi Lara’ya veda eder, evden ayrılır ve şövalye olma hevesiyle bir maceraya atılır.Bu yolculukta karşısına güzel ve cesur Talia, Melquiades adına tuhaf bir büyücüyle, yakışıklı Sör Clorex ile karşılaşacak, Blucher, Legantir ve Braulio adında üç keşişten Kahraman Şövalyeler’in kullandığı çok eski yol ve yöntemleriyle eğitim alacaktır.

Justin, şövalyelikte umut vaat etmeyen bir adayken, bir zamanlar şövalyeyken sürgün edilen Sör Heraclio ve Sota’nın komutasındaki ordusu geri dönüp krallığı yıkma tehdidinde bulununca, onları alt etmek gibi zor bir göreve atılmak durumunda kalır.

Yönetmen: Manuel Sicilia 

Oyuncular: Freddie Highmore, Antonio Banderas, James Cosmo, Charles Dance, Tamsin Egerton, Rupert Everett, Barry Humphries, Alfred Molina, Mark Strong, David Williams, Julie Waters, Olivia Williams, Saoirse Ronan

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


“ERKEK TARAFI: TESTOSTERON”

Bu hafta vizyona giren filmler

5 yıl boyunca Kemal Aydoğan yönetiminde kapalı gişe sahnelenen “Testosteron” oyunundan uyarlanan “Erkek Tarafı” bugün tüm Türkiye’de vizyona giriyor.

İptal edilen düğün sonrası bir restoranda oturan yedi adamın bazen komik, bazen hüzünlü ve çoğu zaman eğlenceli erkeklik hikayelerinin samimi bir dille anlatıldığı Erkek Tarafı, dikkat çeken oyuncu kadrosuyla şimdiden Testosteron oyununun hayranları tarafından takibe alındı. Film yedi erkeğin cinselliğe, kadına ve doğaya erkekçe bakışlarına odaklanırken bu bakışın trajikomik hallerini ortaya koyuyor. Bunu yaparken de kadınların erkeklerin dünyasındaki önemini ve erkek egemen dünyanın çarpıklıklarını gözler önüne seriyor.

Yönetmen: İlksen Başarır

Oyuncular: Mert Fırat, Emre Karayel, Timur Acar, Onur Ünsal, Metin Coşkun, Tuna Kırlı, Cihan Ercan

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


AYAS

Bu hafta vizyona giren filmler

Sinema sezonu sonbaharı bir çocuk kahramanla karşılıyor! Türkiye’nin ilk çizgi sinema filmi, bir çocuk kahramanla seyirciyle buluşacak.

Pepee’nin yaratıcısı Düşyeri, BKM Film ile birlikte “Ayas”ı çocuklarla tanıştırmaya hazır!

6 yaşındaki “Ayas”ın hayatından bir bölümü yansıtan sinema filmi 75 kişilik bir ekibin 3 yıllık emeği ile ortaya çıktı. Bugün seyirciyle buluşacak olan çizgi sinema filminde çocuklar Ayas ile birlikte maceradan maceraya koşacak. Sadece hikâyesi ile değil, kahramanları ve müzikleri ile de çocukların çok seveceği Ayas, sinema perdesinin dışında da pek çok sürpriz ile gelecek!

Senaryo: Ayşe Şule Bilgiç

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


KÜF

Bu hafta vizyona giren filmler

Basri, demiryollarında yol bekçisi olarak çalışmaktadır ve yalnızdır.

Tek oğlu olan Seyfi tam 18 yıl önce, okuduğu üniversitede öğrenciyken gözaltına alınmış ve o günden sonra hiç kimse Seyfi'den başka bir haber alamamıştır. Bu durumda ne ölüdür Seyfi ne sağ, ne vardır ne de yok... Basri'nin oğlu kaybolduktan altı yıl sonra karısı da ölmüştür.

Basri oğlunun kaybından sonra yavaş yavaş toplumdan soyutlamaya başlamıştır kendini. Onu günden güne çepeçevre saran bir umut yaşatmıştır bugüne kadar. Her gün kontrol etmek için üzerinde yürüdüğü tren yolları, on sekiz yıldır aralıksız her ayın başında ve ortasında oğlunu bulmaları için yazdığı dilekçeler...

Anadolu'nun bereketli toprakları ve onu sarıp sarmalayan uçsuz bucaksız tren yolları, umut ve vicdan...

Senarist, Yönetmen: Ali Aydın

Oyuncular: Ercan Kesal, Muhammet Uzuner, Tansu Biçer

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

False