GeriEtkinlikler Bu hafta vizyona giren filmler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler ve fragmanları...

Bu hafta sinemalarda 5 yeni film vizyona giriyor. Hikayeleri birbirinden farklı bu filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik. İşte bu hafta vizyona giren filmler…


HÜKÜMET KADIN 2

Bu hafta vizyona giren filmler

Xate (Demet Akbağ) ve Faruk (Sermiyan Midyat) Hükümet Kadın 2’de de yine hiç beklenmedik bir anda karşı karşıya! Üstelik bu kez, amansız mücadele, bir iktidar mücadelesi yaşanacak!

Tek derdi kasabanın çocukları ve kendi çocukları ile ilgilenmek olan Xate, bu kez kendini Midyat seçimlerinde ön saflarda bulacak! Beklenmedik işlere soyunmak zorunda kalan Xate’nin karşısında yine Faruk var!

Yönetmen: Sermiyan Midyat

Oyuncular: Demet Akbağ, Sermiyan Midyat, Mahir İpek, Burcu Gönder, Gülhan Tekin, Ayberk Atilla

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


MAVİ EN SICAK RENKTİR

Bu hafta vizyona giren filmler

Mavi renge bambaşka bir anlam yükleyen Abdellatif Kechiche'in son filmi, ilk kez gösterildiği Cannes Film Festivali'nde hem eleştirmenler hem de izleyiciler tarafından büyük ilgi görerek festivalin büyük ödülünü kazandı. Başkanlığını Steven Spielberg'in üstlendiği jüri, yönetmen Kechiche'le birlikte başrol oyuncuları Adèle Exarchopoulos ile Léa Seydoux'yu da Altın Palmiye'ye layık gördü. Cinselliğe çekincesiz yaklaşımı ve gerçekçiliğiyle sansür ve sanat tartışmalarına yol açan Mavi En Sıcak Renktir, biri henüz lise öğrencisi diğeri ise mavi saçlı bir sanatçı olan iki genç kızın yıllara yayılan birliktelikleri üzerinden yaşamı ve aşkı sorguluyor.

Yönetmen: Abdellatif Kechiche

Oyuncular: Lea Seydoux, Adele Exarchopoulos

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


ENDER'S GAME: UZAY OYUNLARI

Bu hafta vizyona giren filmler

Gavin Hood’un yönettiği ve Harrison Ford, Asa Butterfield, Hailee Steinfeld ile Viola Davis’in oynadığı Ender’s Game: Uzay Oyunları (Ender’s Game), 08 Kasım 2013’de Medyavizyon Film dağıtımıyla Medyavizyon Film tarafından vizyona çıkarılıyor.

Düşman uzaylılar olan Formic’ler Dünya’ya saldırmıştır. Efsanevi Uluslararası Filo Komutanı Mazer Rackham’ın kahramanlıkları olmasaydı her şey yok olabilirdi. Bir sonraki saldırıya karşılık hazırlık yapan Albay Hyrum Graff ve Uluslararası Ordu, geleceğin Mazer’ını bulabilmek için yalnızca en iyi olan genç ve taze beyinleri eğitmektedir.

Yönetmen: Gavin Hood

Oyuncular: Abigail Breslin, Harrison Ford, Ben Kingsley, Asa Butterfield, Hailee Steinfeld

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


CARRİE: GÜNAH TOHUMU

Bu hafta vizyona giren filmler

Carrie okulun tuhaf kızıydı; oyunlarda refleksleri her zaman zayıf olan; kıyafetleri asla pek uymayan, esprileri hiçbir zaman anlamayan. Ve böylece alay konusu oldu; anlam veremediği, onu yaralayan ergen acımasızlığının en ağırına maruz kaldı.

Kendi özel oyununu oynamak da pek rahatlatmıyordu çünkü Carrie’nin hayatındaki pek çok şey gibi, o da günah doluydu. Ya da annesi öyle söylüyordu. Carrie eşyalara odaklanarak, düşünce gücüyle onları hareket ettirebiliyordu. Küçük şeyler, mesela misketler dans etmeye başlıyordu. Ya da mumlar devriliyordu. Kapı kilitleniyordu. Bu onun oyunu, gücü, günahıydı ve hayatındaki her şey gibi sıkı sıkıya bastırılmıştı.

Yönetmen: Kimberly Peirce

Oyuncular: Julianne Moore, Chloe Grace Moretz, Judy Greer, Gabriella Wilde, Portia Doubleday

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


POPÜLER

Bu hafta vizyona giren filmler

1958 ilkbaharı. 21 yaşındaki Rose, huysuz babasıyla beraber yaşamaktadır fakat sıradan bir ev hanımı olarak hayatını geçirmek istememektedir. Şehirde, karizmatik sigortacı Louis Echard’ın sekreter ilanına başvurur. İş görüşmesi felaket gibi geçse de, Rose’un farklı ve özel bir yeteneği açığa çıkar: Olağanüstü bir hızla, on parmak daktilo yazmaktadır. Bu durum, yakışıklı patron Louis’in içindeki sportif rekabet duygusunu harekete geçirir. Rose bu işi istiyorsa, daktilo yarışmasına katılmaya evet demek zorundadır. Antrenörü Louis eşliğinde, sadece ülkenin değil dünyanın en hızlısı olma yolunda ilerlerken ikisi arasında da bir aşk filizlenecektir. Ancak yarışma ve rekabet aşkı, her zaman gerçek aşk ile uyum içinde ilerlemez… Yükselen oyuncular Romain Duris, Deborah Francois ve The Artist’le Oscar adayı olan Berenice Bejo’nun başrolü paylaştığı filmin bir başka özelliği ise, görüntü yönetmeni koltuğunda Oscar adayı Guillaume Schiffman’ın oturması…

Yönetmen: Regis Roinsard

Oyuncular: Romain Duris, Deborah François, Berenice Bejo

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

False