GeriEtkinlikler Bu hafta vizyona giren filmler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler ve fragmanları...

Bu hafta sinemalarda 8 yeni film vizyona giriyor. Hikayeleri birbirinden farklı bu filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik. İşte bu hafta vizyona giren filmler…


ACEMİ GLADYATÖR

Bu hafta vizyona giren filmler

Pompeii’deki patlamadan kurtulan küçük Timo, Roma Gladyatör Akademisi’nin kurucusu General Chirone tarafından evlat edinilir. Gladyatörler arasında büyüyen Timo’nun dövüş ve gladyatörlükle pek alakası yoktur, hafif kiloludur ve genelde arkadaşları ile takılmayı sever. General Chirone’nin güzeller güzeli kızı Lucilla’nın Yunanistan’daki eğitiminden gelmesi ile her şey değişir. Lucilla, Timo’nun çocukluk aşkıdır ancak İmparator’un yeğeni ve usta bir gladyatör olan Cassio ile evlenecektir. Lucilla’yı elde etmeyi aklına koyan Timo, önce bir iksir ile Cassio’yu yenmeye çalışır ancak durum anlaşılınca Akademi’den atılır. Tam da bu sırada gizemli bir gladyatör eğiticisi olan Diana ile karşılaşır ve onunla birlikte hayatının en önemli dövüşüne hazırlanır. Bakalım bu sefer Timo için her şey nasıl gelişecek ve aşkı Lucilla’ya kavuşabilecek midir?

Yönetmen: Iginio Straffi

Seslendirenler: Mert Fırat, Ceyda Düvenci, Julianne Hough, Laura Chiatti, Luca Argentero

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


THOR: KARANLIK DÜNYA

Bu hafta vizyona giren filmler

Marvel’ın "Thor: Karanlık Dünya (Thor: The Dark World)" filminde, Thor’un beyazperdedeki büyük macerası, dünyayı ve 9 Diyarlar’ı, yaşı kainatın yaşına eş olan karanlık bir düşmandan kurtarmak için verdiği savaşla devam ediyor. Marvel’ın “Thor” ve “Yenilmezler”den sonraki bu filminde Thor, evrenin her yerinde düzeni yeniden sağlamak için savaşıyor ama intikam peşindeki Melakith’in başını çektiği kadim bir yarış, kainatı yeniden karanlığa döndürmek için geri dönüyor. Odin ve Asgard’ın bile karşı koyamadığı bir düşmanla karşı karşıya gelen Thor, şimdi en tehlikeli ve en özel yolculuğuna çıkıyor. Bu yolculuk, onu Jane Foster’la yeniden birleştirecek ve bizleri kurtarması için her şeyini feda etmek zorunda bırakacak.

Yönetmen: Alan Taylor

Oyuncular: Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård, Idris Elba, Christopher Eccleston, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kat Dennings, Ray Stevenson, Zachary Levi, Tadanobu Asano, Jaimie Alexander, Rene Russo ve Odin rolünde Anthony Hopkins

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


KAHRAMAN İKİLİ

Bu hafta vizyona giren filmler

Birbirinden tamamen zıt iki hindinin eğlenceli ve inanılmaz serüveni. Onların zorlu görevi zamanda yolculuk yapıp, yılbaşı menüsünden hindileri tamamen çıkarmaktır. Jake ve Reggie’nin bu sıra dışı mücadelesi; zamanın gidişatını değiştirmeye ve birkaç değil, bütün dünyadaki hindileri kurtarmayı amaçlamaktadır.

Reggie karakterini yurtdışında Owen Wilson seslendirirken, Türkçe dublajda büyük bir sürprizle Murat Boz karşımızda. Reggie’nin sıradan hayatı yaşadığı çiftliği Amerika Birleşik Devletleri Başkanı’nın ziyareti ve yılbaşı gecesi kesilmeyecek tek hindi olarak onun seçilmesi ile birdenbire değişir. Artık o, “affedilmiş” bir hindidir. Bu da leziz pizzalar, lüks bir yaşam ve televizyon keyfi demekti. Ama bu tatlı hayat Jake’in gelişi ve onu bu mükemmel yaşamdan koparışıyla alt üst olur. Jake’in tek bir görevi vardır o da hindileri bir yiyecek olmaktan çıkarmaktır. Bunun için de 1621 yılına gitmesi ve tüm zamanı değiştirmesi gerekmektedir. Bu macera dolu ve zorlu görev onun tek başına altından kalkabileceği kadar kolay değildir. Avcılar, vahşi doğa, tehlikeler ve sadece besili hale gelip tabaklarda yenmeyi beklemeyen harika ve ilginç bir hindi sürüsü bu maceraya eşlik ederler. Sürü lideri Şef Broadbeak’in güzel ve alımlı kız kardeşi Jenny ise bu hikayeye çok farklı ve hoş bir boyut kazandıracaktır. Hindilerin bu çılgın macerası doludizgin, komik ve eğlenceli dakikaları beyaz perdede 3d olarak karşınızda.

Yönetmen: Jimmy Hayward

Seslendirenler: Owen Wilson, Woody Harrelson, Murat Boz, Amy Poehler, Dan Fogler

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


FRANCES HA

Bu hafta vizyona giren filmler

Frances bir dans kumpanyasında çırak olarak çalışsa da bir dansçı değildir. Büyük ve teferruatlı hayalleri olmasına rağmen, New York’ta yaşamanın ekonomik zorluklarından o da payını almaktadır. Oda arkadaşı Sophie’yle de araları bozulduğunda, henüz adım attığı yetişkinler dünyası Frances için iyice şaşırtıcı bir hal alır. Woody Allen’ın Manhattan’ını hatırlatan nefis siyah-beyaz görüntüleri, Greta Gerwig’in akıldan çıkmayacak doğaçlama anlarla dolu performansı, Frances Ha’yı senenin en büyüleyici seyirliklerinden biri yapıyor. Frances’in yersiz yurtsuzluğunu vurgulamak için sürekli değiştirdiği ev adreslerinin etrafında kurulan bu gösterişsiz başyapıtın yaratıcılığı hiç tükenmiyor. Filmin senaryosunu Noah Baumbach’la birlikte kaleme alan Gerwig’in de bir röportajında dediği gibi, Frances Ha melankolik bir neşe yakalamaya çalışıyor.

Yönetmen: Noah Baumbach

Oyuncular: Greta Gerwig, Mickey Sumner, Michael Esper, Adam Driver

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


LAST VEGAS

Bu hafta vizyona giren filmler

Oscar ödüllü dört efsane oyuncu beyazperdede ilk defa birlikte boy gösteriyor. Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman ve Kevin Kline, grubun müzmin bekarı, yarı yaşındaki sevgilisiyle evlenmeyi kafasına koyunca, yaşına göre davranmayı bırakıp geçmişteki parlak günlerini yeniden yaşamaya karar veren dört kadim dostu canlandırıyor.

Nereye mi gidiyorlar? Las Vegas’a.

Ne var ki, dört kafadar kısa sürede geçen yılların çok şeyi değiştirdiğini anlar: Günahlar Şehri de ergenliğini atlatmıştır ve arkadaşlar arasındaki rekabet, ilişkinin bağlarını yıpratmıştır.

Bol eğlence ve sürprizlere gebe bir hafta sonunda tarih yazmak bu dört eski toprak için hiç de zor olmayacaktır...

Yönetmen: Jon Turteltaub

Oyuncular: Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman, Kevin Kline

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


SON DURAK

Bu hafta vizyona giren filmler

22 yaşındaki Oscar Grant’in hayatı, 2008 yılının yılbaşı arifesinde ailesi, işi ve arkadaşları arasında değişik olaylarla şekillenmektedir. Hayatıyla ilgili yeni kararlar alır ve işine daha sıkı sarılıp, annesiyle daha fazla ilgilenmek, eşi ve dört yaşındaki kızıyla daha çok vakit geçirmek istemektedir. Yılbaşı gecesi arkadaşları ve eşiyle eğlenmek üzere şehir merkezine giden Oscar, yılbaşı gecesi çok ani gelişen bir olay sonucunda polis tarafından tartaklanır ve vurularak öldürülür. Oscar'ın ölümü hem yakın çevresini hem de tüm Amerika’yı derinden sarsan bir olay olacaktır.

Yönetmen: Ryan Coogler

Oyuncular: Kevin Durand, Michael B. Jordan, Octavia Spencer

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


BEHZAT Ç. : ANKARA YANIYOR

Bu hafta vizyona giren filmler

Behzat Ç.’nin yokluğunda Cinayet Büronun başına Himmet adında bir Başkomiser atanmıştır. İçişleri Bakanının öldürülmesi teşkilatta büyük bir çalkantıya yol açınca Himmet de bunu kendi açısından bir fırsata dönüştürmeye karar verir ve ekibini Terörle Mücadeleye yardımcı olmaya yönlendirir.

İçişleri Bakanı öldürülmeden önce Cinayet Büro ekibi Hakkı adında bir bakkalın ve Alman Konsolosluğunda görevli Hans adında bir Almanın cinayeti üzerinde çalışmaktadır. Alman Hükümeti, cinayete gözlemci olarak Ulrike adında bir polisini görevlendirmiştir. Başkomiser Himmet, bakkal ve Almanın cinayetlerine öncelik vermez. Tahsin de bu cinayetlere bakması için Behzat Ç.’yi geçici olarak göreve çağırmaya karar verir. Ancak Behzat Ç. kararsızdır…

Yönetmen: Serdar Akar

Oyuncular: Erdal Beşikçioğlu, Sanem Çelik, Nejat İşler, Fatih Artman, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Seda Bakan, Aslı Tandoğan, Serenay Sarıkaya, Sadi Celil Cengiz, Tuğrul Tülek, Ekim Mağden, Eray Eserol

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


AZİZ AYŞE

Bu hafta vizyona giren filmler

Ayşe, çöplerden kazandığını aç kalmak pahasına hayır kurumlarına, camiye, Mehmetçik Vakfı’na bağışlayan bir kâğıt toplayıcısıdır. Ayşe, erkek bedenine tutsak bir kadın ruhudur. Bir gün Ayşe, bir çiftin hayatına girer. Ve bu tesadüf üç insanın kendilerini keşfedip tanıdıkları, kimliklerine ve hayatlarına yön verdikleri bir yolculuğu başlatır.

Ayşe rolü ile kendini canlandıran Melikşah Yardımcı, Muş doğumlu. Dedeleri İran’dan, evliyalar, ermişler sülâlesinden geliyor. Dolapdere’de Ayşe’ye yardımlarından ötürü “Aziz” lakabı takılması gerçeğe denk düşmüş bir tesadüf aslında. Film, hepimizin, modern ve yalnız insanların çöpünü toplayan ve o çöpü sevgi olarak geri dönüştüren bir modern çağ ermişini anlatıyor. Ayşe maddeyi maddeye değil maneviyata dönüştürmeyi akıl eden bir efsanevi bir kişilik. Filmde de, oyuncuları, gerçeği, herşeyi değiştiriyor Ayşe. Değişmeyen tek şeyin değişim olduğunu ispatlarcasına…

Yönetmen: Elfe Uluç

Oyuncular: Feride Çetin, Engin Altan Düzyatan, Esmeray, Şenol Küçükyıldırım, Orhan Ertürk, Cenk Sözeri, Melikşah Yardımcı

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN! 

False