GeriEtkinlikler Bu hafta vizyona giren filmler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler ve fragmanları...

Bu hafta sinemalarda 5 yeni film vizyona giriyor. Hikayeleri birbirinden farklı bu filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik. İşte bu hafta vizyona giren filmler…


Kim Ki Duk’tan Moebius

Bu hafta vizyona giren filmler

Karısını aldatan bir koca ve ondan intikam almak için cinsel organını kesmeye çalışan bir kadın. Kadın, kocasının penisine müdahale edemeyince erkeğe zarar vermenin en kolay yolunu seçiyor ve kendi öz oğlunun penisini keserek evi terk ediyor.

Baba, oğlunun cinsel işlevini kaybetmesinin suçlusu olarak kendisi olarak görüyor ve bunun üstesinden gelmek için çabalıyor. Tıbbi anlamda penis nakli gerçekleştirilinceye kadar oğluna orgazmı tattırmanın uç metotlarını öğretiyor. Ona hem daha yakın olmak hem de suçluluk duygusundan kurtulmak için elinden geleni yapıyor. Derken bir gün anne karakteri eve dönüyor ve oğlunu cinsel tatmine ulaştırabilecek tek kadının kendisi olduğunu anlayarak fedâkarlıkta ve ana yüreği dediğimiz fenomende yeni bir sınır çiziyor.

Yönetmen: Kim Ki Duk
Oyuncular: Cho Jae Hyun, Seo Young Ju, Lee Eun Woo Kim

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


Ustura Dönüyor

Bu hafta vizyona giren filmler

Eski ajan Machete Cortez, Amerika Birleşik Devletleri’nin onur listesindedir ve yeni görevi için Meksika’ya gönderilir. Burada onu ölümcül ve zorlu bir görev beklemektedir. Tüm gezegeni yok edebilecek güçteki bir silahı ve ona sahip olan silah tüccarı Mendez The Madman’i (Demian Bichir) etkisiz hale getirmek, hiç de kolay olmayacaktır. Machete karşılaştığı büyük ve tehlikeli engeller sonrasında eski arkadaşlarını toplamaya başlar, bu arada müttefikler de toplanmaya başlamıştır. Machete ezeli düşmanları karşısında her zamanki gibi gözü kara ve kahramanca savaşmaya başlar…

Yönetmen: Robert Rodriguez
Oyuncular: Danny Trejo, Alexa Vega, Amberd Heard, Mel Gibson, Lady Gaga, Jessica Alba, Charlie Sheen, Michelle Rodriguez, Antonio Banderas, Cuba Gooding Jr.

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


İki Kafadar: Chinese Connection


Bu hafta vizyona giren filmler

Mahmutpaşa Pasajı’nda girdikleri her işi batıran iki kafadar son çare olarak tefeciden borç alırlar ve tablet işine girerler. Fakat bu tabletler büyük dolandırıcıların GDO’lu mal sevkiyatlarında kullanılmaktadır. İki kafadar bu gerçeği öğrendiklerinde her şey için çok geç olacaktır. Gerçek bir kovalamacanın içine düşen ikilinin komik ve sürekli aksiyon dolu hikâyesi, aşk-dostluk ve mafya üçgeninde birçok isimle kesişecektir.

Yönetmen: Gökhan Erkut
Oyuncular: İlker Aksum, Gökçe Özyol, Murat Akkoyunlu, Settar Tanrıöğen, Sinan Engin, Öykü Çelik, Kubilay Pembeklioğlu, Ahmet Dursun, Pelin Öztekin, Orhan Aydın, Özlem Savaş

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


Kalbim Sende

Bu hafta vizyona giren filmler

Son yılların en eğlenceli ve özgün romantik komedisinde, Aşkın 500 Günü ve Inception’ın yıldızı Joseph Gordon-Levitt modern zamanların Don Juan’ı rolünde karşımıza çıkıyor. Yakışıklı ve çapkın Don Jon, bir gün güzeller güzeli Barbara’ya rastlar ve kalbini kaptırır. Ancak onu parmağında oynatan ve evlenilecek bir adam haline getirmeye çalışan Barbara ile düzenli bir ilişki yaşamak Don Jon için pek kolay olmaz. Don’un zamanla aşka ve hayata dair aradığı cevapları bulmasına ise Esther yardımcı olacaktır.

Yönetmen: Joseph Gordon-Levitt
Oyuncular: Joseph Gordon-Levitt, Scarlett Johansson, Julianne Moore, Tony Danza, Brie Larson

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


Yerçekimi

i

Bu hafta vizyona giren filmler

Filmde Bullock ilk uzay görevindeki zeki tıp mühendisi rolunü, George Clooney ise son görevine çıkan tecrübeli astronot Matt Kowalsky rolünü canlandırıyor. Önceleri son derece normal görünen görevde felaketin başgöstermesiyle uzay gemisi harap olmuş, Stone ve Kowalsky tamamen yanlız kalmışlardır. Birbirlerinden başka hiç bir dayanakları kalmayan ikili uzayın derinliklerinde kaybolmuşlardır. Derin sessizlik onlara Dünya ile bütün ilişkilerinin kesildiğini ve kurtulma şanlarının kalmadığını söylerken, korkuları paniğe dönüşürken her nefesleri de çok az kalan oksijenlerini tüketmektedir. Eve dönmenin tek yolu belki de uzayın daha da derinliklerine inmektir.

Yönetmen: Alfonso Cuaron
Oyuncular: Sandra Bullock, George Clooney

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

False