GeriEtkinlikler Bu hafta vizyona giren filmler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler ve fragmanları...

Bu hafta sinemalarda 5 yeni film vizyona giriyor. Hikâyeleri birbirinden farklı bu filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik. İşte bu hafta vizyona giren filmler…


SON MODA AŞK

Bu hafta vizyona giren filmler

Moda dergisi editörü güzel ve hırslı Alice yakında genel yayın yönetmeni olmanın hayalini kurmaktadır ancak çok fazla rakibi vardır.Kariyeri yüzünden yıllarca aşk hayatını ihmal etmiştir. Bir gün uçakta bir öğrenci olan Bathazar ile tanışır. Bathazar Alice’den çok etkilenir, Alice de onunla bir kez buluşmak zorunda kalır. Alice’in patronu ilişki yaşadıklarını sanarak, eski kafalı bulduğu Alice’in kendinden genç biriyle beraber olmasından olumlu yönde etkilenir. Terfi için patronuna gerçeği bir türlü anlatamayan Alice, oyunu devam ettirmeye karar verir. Ancak oyun olarak başlayan aşk artık Alice’e çok yakındır.

Yönetmen: David Moreau

Oyuncular: Virginie Efira, Pierre Niney, Charles Berling, Gilles Cohen

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


ŞEYTAN GEÇİDİ

Bu hafta vizyona giren filmler

“The Blair Witch Project” ve “The X Files” in çözülemeyen doğaüstü efsanelerinden sonra bir yenisi daha: Şeytan Geçidi. 1959 yılında Ural dağlarına kamp yapmaya giden 9 deneyimli Rus dağcının son derece tuhaf ölümlerinin ardından, günümüzde bir grup Amerikalı öğrenci aynı geçide giderek bu gerçek olayı araştırmaya koyulurlar. Yolculuk ilerledikçe zor hava koşullarına ve tanımlayamadıkları olaylara maruz kalan gençler, gerilim dolu anlar yaşayamaya başlayacaktır. Yirminci yüzyılın en gizemli olaylarından birini konu alan bu macerayı kaçırmayın.

Yönetmen: Renny Harlin

Oyuncular: Holly Goss, Matt Stokoe, Luke Albright, Ryan Hawley, Gemma Atkinson

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


SAMSARA

Bu hafta vizyona giren filmler

Samsara, Baraka’nın yönetmeni Ron Fricke’nin yirmi yıl sonra çektiği ilk film. Kelime olarak ‘samsara’ Sanskritçeden bire bir çevrildiğinde doğanın sonsuz döngüsü anlamına geliyor. Film de doğum, ölüm, yaşam ve reenkarnasyonu konu ediniyor. Beş yılı aşkın bir sürede, yirmi beş ülkede çekilen Samsara, insanlığın kutsal saydığı topraklardan, endüstrileşmenin en yoğun yaşandığı alanlara kadar geniş bir coğrafyayı kapsıyor. İnsan deneyiminin ve maneviyatının kavranılamayan derinliklerini araştıran saf bir sinema deneyimi sunan film, dünyanın çeşitli yerlerindeki insan topluluklarının umut etme biçimleri kadar korkularının ve arzularının da benzer olduğunun altını çiziyor. Artık çok az filmde kullanılan analog 70mm film formatıyla çekilen film, insanlığı doğaya bağlayan yaşam döngüsünün görsel bir yansıması. Samsara, duyularınızı harekete geçirecek eşsiz ve belki de ruhani bir sinema yolculuğu.

Yönetmen: Ron Fricke

Oyuncular: Ni Made Megahadi Pratiwi, Puti Sri Candra Dewi, Putu Dinda Pratika, Marcos Luna

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


R.I.P.D ÖLÜMSÜZ POLİSLER

           

Bu hafta vizyona giren filmler
     

Jeff Bridges ve Ryan Reynolds, doğaüstü aksiyon-macera filmi R. I. P. D. Ölümsüz Polisler’de dünyamızı, diğer tarafa gitmeyi reddeden, giderek daha zararlı hale gelen bir dizi yaratıktan kurtarmak üzere öteki dünya işleriyle uğraşan Rest In Peace Department tarafından gönderilen iki zombie polisi canlandırıyor. R. I. P. D. Ölümsüz Polisler’in yönetmenliğini Robert Schwentke (Red), yapımcılığını ise Neal H. Moritz (The Fast and Furious / Hızlı ve Öfkeli serisi, I Am Legend / Ben Efsaneyim), Michael Fottrell ve Mike Richardson üstleniyor. 

Yönetmen: Robert Schwentke

Oyuncular: Jeff Bridges, Ryan Reynolds

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


RIDDICK

Bu hafta vizyona giren filmler

Güneşin kavurduğu bir gezegende ölüme terk edilen Riddick, kendini yırtıcı bir uzaylı türüyle karşı karşıya bulur. Hayatı için savaşırken aktive ettiği yardım alarmı iki gemiyi harekete geçirir. Birinde paralı askerler taşınmaktadır ötekine ise Riddick’in geçmişinden biri kaptanlık yapmaktadır. 

Yönetmen: David Twohy

Oyuncular: Vin Diesel, Karl Urban, Katee Sackhoff, Nolan Gerard Funk, Dave Bautista, Noah Danby, Jordi Molla, Bokeem Woodbine, Antoinette Kalaj

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


ŞİMDİKİ ZAMAN

Bu hafta vizyona giren filmler

28 yaşında, üniversite mezunu, uzun süredir işsiz, ailesiyle arası bozuk, eski kocasını unutmak istiyor ve evini bir ay içinde boşaltmak zorunda… Mina her yönden sorunlarla kuşatılmış durumda. Kararını vermiştir; mücadele etmek yerine kaçacaktır. Amerika’ya gidecek ve hayata sıfırdan başlayacaktır.

Günü kurtaracak geçici işler bulmaya çalışır, bir yandan da Amerika’ya gitmenin yollarını araştırır. Önünde iki engel vardır: Para bulmak ve vize almak.

Duvara yapıştırılmış bir ilan hayatını değiştirir: bir fal kafede -biraz da falcı Fazi’nin desteğiyle- işe başlar. Herkesin gördüklerini göremez fincanın içinde; üç vakte kadar sevgililer, uzun yolların sonunda para vaat edemez ancak bambaşka bir yol bulur. Kendi acılarını ve umutlarını müşterilerin beklentileriyle buluşturur telvenin izlerinde. Sevilir ve aranır olur; Amerika umutları yeşerir. Kazandığı her kuruşu dolara yatırır.

Fazi kendine hem bir arkadaş bulmuştur hem de hayallerindeki kafeyi açacak bir ortak. Ailesinin zoruyla kasa başına oturmuş isyankar patron Tayfun ise Mina’da aşkı bulmayı umut eder. Ancak Mina ne iş derdindedir ne de aşk. Şimdiki zamana saplanıp kalmaktansa geleceğe kaçmaktır arzusu.

Yönetmen: Belmin Söylemez

Oyuncular: Sanem Öge, Şenay Aydın, Ozan Bilen

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

False