GeriEtkinlikler Bu hafta vizyona giren filmler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler ve fragmanları...

Bu hafta sinemalarda 5 yeni film vizyona giriyor. Hikâyeleri birbirinden farklı bu filmleri ve fragmanlarını sizler için derledik. İşte bu hafta vizyona giren filmler…


ÖLÜMCÜL OYUNCAKLAR: KEMİKLER ŞEHRİ

Bu hafta vizyona giren filmler

Brooklyn’de sessiz sakin hayatına devam eden Clarissa Fray (Lily Collins)’in hayatı bir gün şaşırtıcı ve olağanüstü şeyler görmeye başladığında değişir. Annesi (Lene Headey)’in de bir anda ortadan kaybolması, Clary’nin endişelerini arttırır. Clary ve yakın arkadaşı Simon (Robert Sheehan) annesini bir süre ararlar. Bir gece klübünde cinayeti gören tek kişi olan Claire’in yaşadıkları, onu Gölge Avcıları’nın saklı dünyasındaki karanlık sırları keşfetmesine, yarı insan yarı melek savaşçılarının yüzyıllardır insanları şeytanlardan koruduklarını öğrenmesine neden olur.

İblisler, büyücüler, vampirler, kurt adamlar ve bir çok doğaüstü sakinle çevrili Gölge Avcıları’nın dünyasında Clary, genç gölge avcılarına katılır. Jace (Jamie Campbell Bower), Isabelle (Jemima Batı) ve Alec (Kevin Zegers)’le güçlerini birleştirip annesinin geleceğine anahtar tutarlar.

Sahip olduğu güçlerin daha önce hiç farkında olmayan Claire, kendini bile hayrete düşürecek bir yolculuğa çıkmaya hazır olur ve macera başlar.

Yönetmen: Harald Zwart

Oyuncular: Lily Collins, Jamie Campbell Bower, Robert Sheehan, Kevin Zegers, Lena Headey, Kevin Durand, Aidan Turner, Jemima West, Godfrey Gao

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


CİNAYET TEZİ

Bu hafta vizyona giren filmler

Oscar Ödüllü “Gözlerindeki Sır”ın yıldızı Ricardo Darin ve “Hücre 211” ile çıkışa geçen Alberto Ammann’ın başrollerini paylaştığı psikolojik gerilimde Roberto Bermudez bir hukuk fakültesinde profesörlük yapan eski bir ceza avukatıdır. Bir gün ders verdiği fakültenin önünde bir cinayet işlenir. Katil, Roberto’yu bu tehlikeli oyuna çekmek istercesine bazı izler ve ipuçları bırakmıştır. Roberto, cinayet üzerine kendisiyle sürekli teorik tartışmalar yapan zeki öğrencisi Gonzalo’dan şüphelenmeye başlar. Roberto’nun bu cinayet tezini çözmek ve katili tekrar birisini öldürmeden durdurmak için çok az vakti vardır.

Yönetmen: Hernán Goldfrid

Oyuncular: Ricardo Darin, Alberto Ammann, Calu Rivero, Arturo Puig

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


1D ONE DIRECTION: THIS IS US

Bu hafta vizyona giren filmler

Morgan Spurlock’un (Super Size Me, Freakonomics, The Greatest Movie Ever Sold) yönettiği, One Direction: This Is Us filmi, grubun beş üyesinin hikâyelerini de anlatan, 3D formatında, bir film olarak hazırlandı. Filmde grup üyelerinin tümünün, İngiltere’de düzenlenen X-Factor yarışmasına katılmalarının ardından, Simon Cowell tarafından nasıl bir araya getirildikleri, aileleriyle olan ilişkileri, hayalleri ve süratle ulaştıkları şöhretin nasıl bir his olduğu gözler önüne seriliyor. Film, biraz da One Direction’ın sadık hayranlarına yazılmış bir aşk mektubu niteliğini de taşıyor. Morgan ve yapım ekibi, dünya turuna çıkmak üzere olan grubu takip ederek, yol boyunca hikâyelerini görüntülüyorlar. Film, en büyük konser olarak, 1D’nin Nisan 2013’te Londra O2 Arena’da sergilediği performansını beyazperdeye yansıtacak.

Yönetmen: Morgan Spurlock

Oyuncular: Niall Hora, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


IT HAPPENED IN SAINT TROPEZ

Bu hafta vizyona giren filmler

Roni’nin kızının düğün vakti kardeşinin eşi vefat eder. Bu beklenmedik olay zaten anlaşamayan iki kardeşin arasını iyice açar. İş seçimleri, yaşam tarzları hatta eş seçimleri daha farklı olamazdı. Bir yanda mazbut ve dini bir hayat öteki tarafta eğlenceli ve çılgın. Yaşlanan ve yavaş yavaş zihni bulanıklaşan babalarından başka ortak noktaları yok.

Londra’dan Paris’e, New York’tan Saint Tropez’e yanlış anlaşılmalar, ihanetler sonucu aile dağılıyor. Ama yaşananlar birkaç aşk hikâyesinin doğmasını sağlıyor.

Yönetmen: Danielle Thompson

Oyuncular: Eric Elmosnino, Kad Merad, Max Boublil, Monica Belluci, Valerie Bonneton

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


KAPALI DEVRE

Bu hafta vizyona giren filmler

Bir sabah Londra’da meydana gelen patlama sonrasında sadece bir terörist sağ kalmayı başarır. Terörist Farroukh Erdogan patlamanın hemen ardından yakalanır ve hapse atılır. Kendisine en ağır cezanın verilebilmesi için araştırmalar ve hazırlıklar başlamıştır.

Teroristi yargılamak için, hükümetin elinde gizli bir kanıt vardır. Ancak bundan ne Erdogan ne de avukatları haberdardır. Başsavcı (Oscar ödüllü oyuncu Jim Broadbent; Cloud Atlas, Moulin Rouge, Harry Potter, Gangs of New York) bu özel dava için avukat ataması yapacaktır ve savunma avukatı Claudia Simmons’ı (Rebecca Hall; Vicky Christina Barcelano, Iron Man 3) bu göreve uygun görür. Bu özel görev için kurallar basittir; kanıt bir kez öğrenildikten sonra Claudia’nın kimseyle görüşmesine izni verilmeyecektir.

Davadan bir gün önce Farroukh Erdogan’ın avukatı ölür ve yerine devletin atamış olduğu savunma avukatı Martin Rose (Eric Bana; Munich, Black Hawk Down, Hulk, Star Trek, Troy) getirilir. Martin inatçı, çalışkan ve zeki bir avukat olarak ün salmıştır ve aynı zamanda Claudia’nın eski sevgilisidir. İki avukat eski ilişkilerini işlerinin önüne geçmemesi için gizli tutmaya söz verirler. Ancak Martin dava üzerinde çalışmaya başladıkça, Claudia’yla aralarında yakınlaşma başlayacaktır ve bu durum ikisini de tehlikeye sürükleyecektir.

Gerilim ve aksiyon dolu Closed Circuit, uluslararası bir terör olayını aydınlatmaya çalışan ekipteki eski iki sevgilinin ilişkisini ve görevlerine olan bağlılıklarını bir kez daha test ediliyor.

Yönetmen: John Crowley

Oyuncular: Eric Bana, Rebecca Hall, Ciaran Hinds, Jim Broadbent

FİLMİN FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

False