GeriEtkinlikler Boxer yine dopdolu!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Boxer yine dopdolu!

Boxer yine dopdolu!

Bu sayının kapağında Kübra Küçük var.

Boxer dergisinin Mart sayısı çıktı! Yeni keşifleri olan Kübra Küçük’ün kapak olduğu yeni sayısı yine dopdolu. En seksi kadın kahramanlar, birbirinden ilginç konular ve çok özel röportajlar…

Kadir Doğulu Boxer`a modellik yaptı

“Pis Yedili” şu an en çok izlenen gençlik dizilerinden biri. Dizinin başrol oyuncusu Kadir Doğulu, namı diğer Bayrampaşalı, Boxer’a modellik yaptı.

İngiliz otomobil profesörleri

Otomobil tutkunlarının hayran olduğu isimlerden biri hiç kuşkusuz yetenekli otomobil satıcısı Mike Brewer ve her türlü otomobilden harikalar yaratan dahi mühendis Edd China. “Tamir Tadilat” programıyla yıllardan beri hurda klasikleri gösterişli ve güçlü otomobillere dönüştüren otomobil uzmanı ikili, Discovery Channel lansmanı için Türkiye’ye geldi ve ayaklarının tozuyla otomobiller hakkında bilmeniz gereken püf noktaları Boxer’a anlattı.

Beyazperdenin en seksi kadın kahramanları

Marilyn Monroe gibi ızgara üzerinde eteklerini uçuşturan ya da Bond kızları gibi denizden en seksi pozlarını takınıp, salına salına çıkan seksi kadın modeli çok gerilerde kaldı. Artık seksi kadının kahraman olanı makbul. Beyazperdeyi sadece güzellikleriyle değil, zekaları, maceraperestlikleri şenlendiren, hatta dünyayı kurtaran en seksi kadın kahramanlar Boxer’da!

False