GeriAlışveriş Bebe Confort Pusetleri Joker’de
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bebe Confort Pusetleri Joker’de

Bebe Confort Pusetleri Joker’de

Bébé Confort ürünlerine bir göz atmadan puset seçiminizi yapmayın…

Bebek ve çocuklara yönelik geniş ürün yelpazesiyle anne ve babalara rahat alışveriş olanağı sunan JOKER, Bébé Confort ürünleriyle artık Türkiye’de.

Bébé Confort Loola Baston Puset’in özelliklerinden biri olan 5 nokta emniyet kemeri sayesinde ebeveynlerin artık içleri rahat. Aynı zamanda tek hareketle kilitlenip yine tek hareketle açılan kablo fren sistemi ise büyük kolaylık sağlıyor.

Bebe Confort Pusetleri Joker’de

Bebekler, özellikle 6 aylık olana kadar anne-baba ile göz teması halinde olması gerekiyor. Bébé Confort’un oturma ünitesini çift yönlü olarak kullanabilme imkanı bebeğinizle sürekli iletişimde olmanızı sağlıyor. Tutma kollarının hareketli olması, 360 derece dönebilen ön tekerlekleri yine tek düğme ile kilitleyebilme özelliği, küçük alışverişlerinizde size destek olacak alt sepet, koltuk rengi ile uyumlu 4 mevsim kullanılabilir tente ve yağmurluk ise Bébé Confort’un sunduğu kolaylıklardan bazıları.

Katlandığında bagajınızda çok yer kaplamayacağından seyahatlerinizde rahatlıkla yanınızda götürebilirsiniz. Aynı zamanda yine pusetinizle aynı renklerde Bébé Confort bakım çantalarını kolayca pusete entegre edebilirsiniz. 

Bebe Confort Pusetleri Joker’de

Ergonomik oturma ünitesi sayesinde maksimum konfor ve güven sağlar. Yatış pozisyonu ile doğumdan itibaren kullanılır. Oturuş pozisyonu kolayca anneye ve yola bakar şeklinde değiştirilebilir. Büyük tekerleklere ve etkili süspansiyolara sahiptir.

Sadece JOKER mağazalarında bulabileceğiniz Bébé Confort ürünlerine bir göz atmadan puset seçiminizi yapmayın…

False