GeriDekorasyon Banyonuzda fonksiyonel dolaplara yer açın!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Banyonuzda fonksiyonel dolaplara yer açın!

Banyonuzda fonksiyonel dolaplara yer açın!

Kullanışlı bir banyoya sahip olmak için dekorasyon önerileri…

Doğru ve akıllıca uygulanan dekorasyon fikirleri sayesinde banyonuzu hem şık hem de daha kullanışlı bir hale getirebilirsiniz. Peki, ama fonksiyonel banyolar için hangi ürünlere banyonuzda yer açmanız gerekiyor? İşte size ipuçları…

Banyo dolapları

Banyolarda hijyen en önemli konulardan biridir. Kullandığımız kişisel bakım ürünlerinin başka eşyalarla bir arada bulunması sağlığımız açısından uygun değildir. Kişisel bakım ürünleriyle deterjan gibi temizlik malzemeleri ayrı yerlerde tutulmalıdır. İşte tam da bu noktada banyo dolaplarına ihtiyaç duyarız. Banyonuza koyacağınız raflı ve kapaklı dolaplar sayesinde kişisel bakım ürünlerinizi kullandığınız temizlik malzemelerinden ayırabilirsiniz. Örneğin banyo dolabınızın bir bölmesine çamaşır deterjanı, yüzey temizleyici, yer bezleri ve genel ev temizliğinde kullandığınız malzemeleri koyabilirsiniz. Diğer bölmesine ise el-yüz kremleri, diş macunu gibi kişisel bakım malzemelerinizi yerleştirebilirsiniz. Eğer dolapta çekmeceler de bulunuyorsa buraya daha sık kullandığınız malzemeleri koymak size oldukça kolaylık sağlayacaktır.

Banyonuzda fonksiyonel dolaplara yer açın

Lavabo dolapları

Lavabo dolapları, el altında bulunması gereken ürünleri düzenli tutmaya yarar ve gerektiğinde de bu ürünlere kolayca ulaşabilmemizi sağlarlar. Özellikle banyonuzda yer kısıtlamanız da varsa bu dolaplar oldukça işinize yarayacaktır. Çekmeceli lavabo dolapları; havlu, bornoz gibi banyoda bulunan eşyalarımızın toparlanması için bizlere büyük kolaylık sağlar. Daha derli toplu bir ortam yaratmak için lavabo dolaplarından faydalanabiliriz.

Banyonuzda fonksiyonel dolaplara yer açın

Aynalı dolaplar

Banyolara, lavabonun üst kısmına monte edilebilen ve kapakları aynı zamanda ayna olarak kullanılabilen dolaplar konulabilir. Bu dolaplar hem çok kullanışlıdır hem de yerden tasarruf etmemizi sağlarlar.

Banyonuzda fonksiyonel dolaplara yer açın

Banyo ve havlu rafları

Banyo yaparken ya da duş alırken şampuan, saç kremi, sabun gibi birçok kişisel bakım ürününe ihtiyaç duyarız. Seçeceğiniz banyo rafı, hem bu ürünlerin bir arada bulunmasına hem de banyonuzun daha derli toplu görünmesine katkıda bulunur. Havlu rafları sayesinde ise havlu ve bornozlara banyomuzda yer verebiliriz. Böylece katlayarak ya da asarak koyduğumuz havlulara duştan çıktıktan sonra hemen ulaşabiliriz.

Banyonuzda fonksiyonel dolaplara yer açın

Çamaşır sepetleri

Banyodaki düzen için çamaşır sepetleri önemli ihtiyaçlarımız arasında yer alır. Natural görünümlü bir banyo dekorasyonundan yanaysanız hasır çamaşır sepetlerinden faydalanabilirsiniz. Beyaz, kahve, siyah gibi birçok renk seçeneği bulunan bu sepetler sayesinde banyonuz güzel bir görünüme sahip olacaktır. Alacağınız sepet, banyonuzda bulunan tekstil ürünleriyle de uyumlu olduğunda oldukça şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Ayrıca lavabo altına saklanabilen tekerlekli kirli sepetleri de piyasada bulunmakta. Bu sepetler istenildiğinde alt dolaba da dönüştürülebilme özelliğine sahip.

Banyonuzda fonksiyonel dolaplara yer açın

False