GeriAlışveriş Artık aklınız bebeğinizde kalmayacak!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Artık aklınız bebeğinizde kalmayacak!

Artık aklınız bebeğinizde kalmayacak!

D-Link Bebek Kamerası sayesinde istediğiniz zaman bebeğinizi izleyebileceksiniz.

D-Link DCS-825L kablosuz bebek kamerası sayesinde bebeğinizi interneti olan her yerden izleyebilir, hatta uyumasını kolaylaştırmak için ninniler bile dinletebilirsiniz.

Taiwan Excellence Ödülü’ne sahip taşınabilir D-Link DCS-825L kablosuz bebek kamerası çocuğunuzu internet ağ bağlantısı olan her yerden takip etme imkânı sağlıyor. Tek yapmanız gereken evdeki kablosuz internet ağınıza kamerayı bağlamak.

D-Link DCS-825L Wi-Fi Bebek Kamerası, mobil cihazınızı çok yönlü ve kolay kullanımlı bebek monitörüne dönüştürüyor. Kablosuz ağınıza kamerayı bağladığınızda, internet üzerinden gerek iş yerinizde olduğunuzda gerekse de sokakta bebeğinizi rahatlıkla kontrol edebilirsiniz. Hareket, ses, sıcaklık izlemenin yanı sıra gece görüş gibi özelliklere de sahip olan DCS-825L, fotoğraf çekme ve video kaydetme gibi fonksiyonlara da sahip. Tüm bu özelliklerin yanı sıra D-Link DCS-825L kablosuz bebek kamerası ile bebeğinizin uyumasına yardımcı olmak amacıyla ninniler bile çalabilirsiniz. D-Link, Ar-Ge, tasarım, kalite ve pazarlama alanında yenilikleri ile Tayvan Excellence Ödülü kazanan markalardan biridir.

False