GeriEtkinlikler Arctic Monkeys ve Hurts Türkiye’ye geliyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Arctic Monkeys ve Hurts Türkiye’ye geliyor

Arctic Monkeys ve Hurts Türkiye’ye geliyor

Rock’n Coke heyecanını onlarla yaşayın!

Bu sene 6-7 ve 8 Eylül tarihlerinde Hezarfen Havaalanı’nda gerçekleşecek olan Rock’n Coke’ta sahne alacak grup ve sanatçılar belli oluyor. Rock’n Coke’un ilk sürprizleri ülkemizde ilk kez hayranlarıyla buluşacak olan Arctic Monkeys ve Hurts oldu!

Rock’n Coke sahnesinin en büyük bombaları ilk defa Türkiye’de sahne alacak olan, rock dünyasının fenomen gruplarından çılgın İngilizler Arctic Monkeys ve karizmatik duruşlarıyla dünyanın dört bir yanında milyonlarca hayranı olan ikili Hurts.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve katıldığı festivallere sahne performanslarıyla damga vuran Arctic Monkeys ve synth pop’un yeni prensleri Hurts’ün yanı sıra, Rock’n Coke 2013’ün bu yıl ağırlayacağı yabancı sanatçı ve gruplar arasında; garage-rock’a yön veren isimlerden Palma Violets, özellikle sahne performanslarındaki enerji patlaması ile göz dolduracak Maximo Park ve Belçikalı zeka küpü ekip Triggerfinger göze çarpıyor.

Bu isimlerin yanı sıra, kendine özgü prodüksiyonları ve elektronik altyapısıyla kısa sürede büyük başarı yakalayan Little Boots, art-rock ve indie-pop’un Finlandiya’dan yükselen grubu Rubik ve BBC dinleyicilerinin Sound of 2010’da en favori yeni grupları arasında oyladığı Everything Everything de Rock’n Coke Festivali’nde müzikseverlere keyifli anlar yaşatacak gruplar arasında.

Türk sanatçı ve gruplar

Ve elbette Türk sanatçı ve gruplar da Rock’n Coke sahnesinde göz dolduracak. Bunların arasında festivalin geçtiğimiz yıllarda da vazgeçilmezleri arasında yer alan Duman, rock müziğin ayakları yere sağlam basan vokali Aylin Aslım ayrıca maNga ve Can Bonomo gibi güçlü isimler göze çarpıyor. Festival programının tamamı ise çok yakında açıklanıyor olacak.   

Biletler Biletix'te!

False